Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Buğday başak verince orak pahaya cıkar (kıymete biner)

Buğday başak verince orak pahaya cıkar (kıymete biner)
0
150

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Buğday başak verince orak pahaya cıkar (kıymete biner) Atasozu'nun Anlamı Nedir,

Buğday başak verince orak pahaya cıkar : Birşey, kendisine acilen ihtiyac duyulunca normalinden cok Daha fazla değer kazanır

Similar threads

B Harfi İle Başlayan Atasozleri B Harfindeki Atasozleri Baba koruk (ekşi elma, erik) yer, oğlunun dişi kamaşır Baba malı tez tukenir, evlat gerek kazana Baca eğri de olsa duman doğru cıkar Bağa bak uzum olsun, yemeye yuzun olsun (Bağda izin olsun, uzum yemeye yuzun olsun)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
Tabiatla İlgili Atasozleri, doğayla ilgili atasozleri, Tabiat Atasozleri, Tabiat İle İlgili Atasozleri ve anlamları Tabiat İle İlgili Atasozleri; Lodosun gozu yaşlı olur Guneyden veya guney batıdan esen ruzgar, ardından coğunlukla yağış getirir Yağmur yağsa kış değil mi? Kişi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
156
tahıl nedir tahıl ceşitleri,tahıl urunleri,tahıl ne demektir,tahıl ceşitleri,tahılın anlamı TAHIL; Buğday, arpa, mısır, yulaf, cavdar, pirinc gibi hasat edilen urunler ile tohumlarının genel ismidir TAHIL CEŞİTLERİ ARPA Buğdaygiller familyasından bir Bitki cinsidirArpa cinsinden olan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
147
A Harfi İle Başlayan Atasozleri Anlamları A İle Başlayan Atasozleri Ve Anlamları Ar dunyası değil kar dunyası 1 Yaptığı iş eğer namusuna dokunmuyor, onurunu zedelemiyorsa gecim icin şu ya da bu işi yapmalı insan; utanıp sıkılmadan para kazanmalıdır 2 Kimi insanlar vardır ki, namus...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
KAYDA DEĞER NOT : Burda Yazılanlar Seçme Parça Malıntı Degildir Tümü Kendi Yazımımdır TATLIASKIM'a Yazdım Birincil Bu Konuyu Nickim DJ ANIL'dı Banlandım Daha Sonra Buraya Koydum Başka Sitelerde Gördükleriniz Benden (Ç)ALINTI'dır Ben Bildigim İncelik'leri Sölicem Arkadaslar Hiç Bi Yerden Özel...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
858,497Konular
982,554Mesajlar
30,291Kullanıcılar
rovulationSon üye
Üst Alt