Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Buğday başak verince orak pahaya cıkar (kıymete biner)
B Harfi İle Başlayan Atasozleri
B Harfindeki Atasozleri
Baba koruk (ekşi elma, erik) yer, oğlunun dişi kamaşır
Baba malı tez tukenir, evlat gerek kazana
Baca eğri de olsa duman doğru cıkar
Bağa bak uzum olsun, yemeye yuzun olsun (Bağda izin olsun, uzum yemeye yuzun olsun)...
Tabiatla İlgili Atasozleri,
doğayla ilgili atasozleri, Tabiat Atasozleri,
Tabiat İle İlgili Atasozleri ve anlamları
Tabiat İle İlgili Atasozleri;
Lodosun gozu yaşlı olur
Guneyden veya guney batıdan esen ruzgar, ardından coğunlukla yağış getirir
Yağmur yağsa kış değil mi? Kişi...
tahıl nedir tahıl ceşitleri,tahıl urunleri,tahıl ne demektir,tahıl ceşitleri,tahılın anlamı
TAHIL; Buğday, arpa, mısır, yulaf, cavdar, pirinc gibi hasat edilen urunler ile tohumlarının genel ismidir
TAHIL CEŞİTLERİ
ARPA
Buğdaygiller familyasından bir Bitki cinsidirArpa cinsinden olan...
A Harfi İle Başlayan Atasozleri Anlamları
A İle Başlayan Atasozleri Ve Anlamları
Ar dunyası değil kar dunyası
1 Yaptığı iş eğer namusuna dokunmuyor, onurunu zedelemiyorsa gecim icin şu ya da bu işi yapmalı insan; utanıp sıkılmadan para kazanmalıdır 2 Kimi insanlar vardır ki, namus...
KAYDA DEĞER NOT : Burda Yazılanlar Seçme Parça Malıntı Degildir Tümü Kendi Yazımımdır TATLIASKIM'a Yazdım Birincil Bu Konuyu Nickim DJ ANIL'dı Banlandım Daha Sonra Buraya Koydum Başka Sitelerde Gördükleriniz Benden (Ç)ALINTI'dır
Ben Bildigim İncelik'leri Sölicem Arkadaslar Hiç Bi Yerden Özel...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.