Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Buğday Kavurgası (Eskilerin Çerezi)

Buğday Kavurgası (Eskilerin Çerezi)

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Buğday Kavurgası (Eskilerin Çerezi) Tarifi İçin Malzemeler

*2 su bardağı Buğday
*100 gr Kendir Çedene
*Yarım su bardağı su
*Tuz

Buğday Kavurgası (Eskilerin Çerezi) Tarifi Yapılışı
Buğdaylarımızı 1 saat önceden ıslatıp yumuşamalarını sağlıyoruz dilerseniz süte de yatırabilirsiniz
Yumuşayan buğdaylarımızı* rengi dönene kadar kavuruyoruz
Kavrulan buğdaylarımızı* bir kenara alıyoruz daha sonra çedenelerimizi yarım su bardağı suyla kavurmaya başlıyoruz Suyunu çektikten sonra rengi donene kadar kavuruyoruz İçine tuzunu da katıp kavurduktan sonra buğdaylarımızla harmanlayıp tabaklarımıza alıyoruz
AFİYET OLSUN
 
858,496Konular
982,165Mesajlar
30,105Kullanıcılar
jactellerSon üye
Üst Alt