Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Buğra Gülsoy Burcu Kara ile olan evliliğini ve Kuzey Güney Dizisini Anlattı

Buğra Gülsoy Burcu Kara ile olan evliliğini ve Kuzey Güney Dizisini Anlattı
0
70

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Buğra Gülsoy Burcu Kara ile olan evliliğini ve Kuzey Güney Dizisini Anlattı buğra gülsoy burcu kara evliliği kuzey güney dizisi güney kimdir hakkında ayrıntılı bilgiler mekanıcom'da Unutulmaz dizisi ile dikkatleri çeken Fatmagül'ün Suçu Ne dizisindeki Vural karakteri ile adını duyuran ve şimdilerde Kuzey Güney dizisindeki Güney karakteri ile adından ayrıntılarıyla laf ettiren yakışıklı oyuncu Buğra Gülsoy güzel eşi Burcu Kara'ya olan aşkını ve Kıvanç Tatlıtuğ ile başrol oynadığı yeni dizisi Kuzey Güney ile ilgili garip detayları anlatmış meleklerBende şimdi sizinle o röportajı paylaşıyorum 1548649937 1548649937 bugragulsoyburcukaraileolanevliliginivekuzeyguneydizisinianlatti5c4e85d719391bugragulsoyburcukaraileolanevliliginivekuzeyguneydizisinianlatti5c4e85d719391 bugragulsoyburcukaraileolanevliliginivekuzeyguneydizisinianlatti5c4e85d719391 Kuzey Güney’ dizisinde evin favori çocuğunu canlandıran Buğra Gülsoy, son bir yılda hem kariyerinde ayrıca de özel hayatında muhteşem değişimler yaşadı Gülsoy, dizi setindeki dostluklarını, film projelerini, oyuncu eşi Burcu Kara’yla nasıl tanışıp evlendiğini anlattı * Kısa sürede pek çok değişim yaşadınız, bu süreçten laf edelim mi? Son bir yıl çok batmış geçti ‘Unutulmaz’ dizisinden bölünme kararım, tiyatro yapma isteğim ve bir anda kendimi ‘Fatmagül’ün Suçu Ne?’ dizisinde bulmam Derviş Zaim’in ‘Gölgeler ve Suretler’ filminde rol almam, benzer süreçte bir evlilik yapmam Şu Anda de ‘Kuzey ve Güney’ dizisi Belki 510 yıla yayılabilecek bu süreci, ben fazla kısa sürede yaşadım fakat oldukça keyifli geçtiğini söyleyebilirim * Oyunculukla ilgili hayallerinizin tamamiyle neresindesiniz? Oyunculuğun çok başında olduğumu düşünüyorum Bana göre oyunculuk, yaşamla paralel giden bir şey; ne değin çok tecrübe edinirseniz bu insanın gözlerine öyle yansıyor Şu an 20’li yaşlarımın oyuncusuyum, bundan beş sene daha sonra daha fazla yaşanmışlığım olacağı için hayata daha olgun bakacağım * ‘Kuzey ve Güney’ dizisinde canlandırdığınız Güney karakteriyle buluştuğunuz ve ayrıldığınız noktalar neler? Canlandırdığım kişilik hissi bir yapıya sahip, ben de hissi sayılırım Güney fazla doyumsuz Hırsları, planları adına o yolu katedebilmek için az daha yapamayacağı şey değil Ola Ki Buğra ve Güney aralarında tam da burada çelişiyor olabilirim Benim de birtakım hedeflerim var lakin hedefe yönelirken başkalarının zarar görmesini istemem * Kıvanç Tatlıtuğ’la yakın dost olmanızın, canlandırdığınız karakterlere etkisinin nasıl olduğunu düşünüyorsunuz? Kıvanç’la, bedenen birbirine benzemeyen iki kardeşi canlandırıyoruz Dolayısıyla kardeşlik duygusunun fiilen yansıtılması gerekiyordu Set dıştan da kardeş gibi olduk, birbirimize özelimizi açmaya başladık; bu da sahnelere yansıdı Kıvanç’la o kardeş bağı dediğimiz şeyi işte ve özel hayatta yakaladığımızı düşünüyorum * Gerçek hayatta da bir ağabeyiniz var Onunla ilişkiniz nasıl? Biz de evde iki erkek kardeştik Dizidekinden tek farkı ben evin Kuzey’i, ağabeyim Güney’iydi Çok yaramazdım, oysa o daha çok toplayıcıydı Dolayısıyla şu anda Güney’i canlandırırken ağabeyimi daha iyi anlıyorum Bariz iyikötü ayrımı dizilerde sıkça kendini göstermeye başladı * Siz bu konuda neler bildirmek istersiniz? Senaristlerimiz Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu’nun kalemlerini şayet de en çok bu yüzden seviyorum çünkü karakterlerde net iyifena ayrımı yapmıyorlar İnsanın içindeki iyiyi de, kötüyü de gösteriyorlar, çünkü insan böyle bir varlık Yeri geliyor hırslarına engel olamıyor Yeri geliyor fena şeyler yapıyor ve bunun vicdan azabını yaşıyor “Bazen sadakatsiz olabiliyorum * Peki kendinizde sevdiğiniz ve sevmediğiniz özellikler neler? id Bir şeyler üretmeye başladığım zaman o işi ardına kadar götürebiliyorum Yarıda bırakmıyorum hiçbir süre Sevmediğim özelliğimse bazen çok sadakatsiz olabiliyorum Birini bilmeden üzüyorum ve bunu çok sonra ayrım ediyorum * Size Ankara diyecek olsam Ankara insanı gibi sakinimdir İstanbul’sa epeyce kozmopolit Yaptığımız meslek gereği insanlarla fazla iç içeyiz; bir şekilde ağırbaşlı kalmanın yöntemlerini arıyorum * Peki ya İstanbul? 2425 yaşlarıma kadar İstanbul’a hiç gelmedim, fakat içimde hep şöyle enteresan bir his vardı: ‘Nasıl olsa bir gün orada yaşayacağım’ Nitekim öyle de oldu 2008’de buraya yerleştim Aslında çok hoş bir şehir halkı, lakin hayatın akışına kaptırınca insan İstanbul’un güzelliklerini görmemeye başlıyor Ben hayatımı bu şehirde olgunlaştırmaya başladım * Yoğun set temposundan sıyrıldığınız anlar ne yapıyorsunuz? Muhakkak kahve içmek ve belgesel izlemek Bu işte maalesef hiçbir süre ahenkli bir hayatınız olamıyor, lakin bir süre sonra kendinizi ona kadar adapte ediyorsunuz 1548649937 1548649937 bugragulsoyburcukaraileolanevliliginivekuzeyguneydizisinianlatti5c4e85d71db62bugragulsoyburcukaraileolanevliliginivekuzeyguneydizisinianlatti5c4e85d71db62 bugragulsoyburcukaraileolanevliliginivekuzeyguneydizisinianlatti5c4e85d71db62 “Burcu’nun sessizliği beni etkiledi * Kadın giyiminde neler sizi etkiler ve neleri nahoş bulursunuz? Çiçek desenli ipekli elbiseler fazla hoşuma gider Seksapeli öne çıkaran tarzı sevmiyorum, bakımlı kalan daha kışkırtıcıdır * Eşiniz Burcu Kara’yla birincil tanışmanızda sizi etkileyen ne oldu? Sessizliği, durgunluğu Yaşam tecrübeme dayanarak da söylüyorum bunu, kendimce bir insan ne değin sessiz, sakin gözükürse o kadar özgüvenli demektir Asla çekingenlikten bahsetmiyorum bu arada * abayı yakmak için bu kimsesiz tatmin edici bir sebep mi? Her an aşık olabilirsiniz, ben aşık olduğumu yok, yaşam arkadaşımı bulduğumu anladım Bu diğer bir şeymiş Garip bir duygu; Burcu’yu gördüğüm vakit daha önce hiç kimseye karşısında hissetmediğim bir şeyi hissettim, çocuklarımın annesi olduğunu gördüm, tasvir etmek zorlama ama ben yaşam arkadaşımı bulduğumu ve bu süreçte aşık olduğumu anladım * Peki nasıl tanıştınız, her şey bir anda mı gelişti? ‘Fatmagül’ün Suçu Ne?’ dizisindeki devamlılık yazarımız Hilal Saral’ın eşinin kafe açılışında tanıştık Bir vakit görüştük, birbirimizi tanımaya başladık Sonradan beraber Ankara’ya gittik, doğup büyüdüğüm mahalleyi gösterdim, çocukluğumu anlattım “Ben çocukluğumu burada geçirdim, şimdi seninle buradayım ve hayatımın bundan sonrasını da seninle vermek istiyorum dedim Sonrasında da hemen evlendik * Bu ay vizyona girecek ‘Hoş Günler Göreceğiz’ filminde nasıl bir karaktere yaşam veriyorsunuz? Film beş farklı karakterin bir gününü anlatıyor Cumali adında, töre olaylarından hapse girip çıkmış doğulu bir genci canlandırıyorum Film, hapisten çıktığı lahza itibariyle başlıyor ve aynı vakit diliminde diğer dört karakterle hayatının kesişmesini anlatıyor Altın Portakal Film Festivali’nde 48 film arasından birincil 13’e kaldık, festivalde yarışıyoruz Bu filmin ödüller alacağına inanıyorum  

858,499Konular
982,575Mesajlar
30,330Kullanıcılar
KristonSon üye
Üst Alt