Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bugün 14 Şubat Sevgililer Günü!!!

Bugün 14 Şubat Sevgililer Günü!!!
0
48

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Bugün 14 Şubat Sevgililer Günü!!! 14 şubatla ilgili gülünç sözler 365 tane güzel söz 14 şubat komik sözler 365 tane aşk sözü şubat sevgililer günü ​ Bugün olduğu gibi yarın da, yarından daha sonra da, Ondan sonraki günlerde de gözlerimdeki yerinin değişmeyeceğine… Seni bir ömür seveceğime… Kelebeklerin renklerinin insanı büyülemesi gibi, yarınımda da defalarca sevginle yaşayacağıma… Her bakışında okuduğun o gözleri defalarca yanımda göreceğine, en yakın dostun, en yakın sırdaşın, en yakın arkadaşın olacağıma… Sıkıntının sıkıntım; üzüntünün üzüntüm olacağına… ​ ​ Her dargın anını çiçeğe dönüştüreceğime… Her dertli derhal tebessümün geri gelmesi için elimden geleni yapacağıma… Asla ve asla soğuktan ve yalnızlıkdan üşümeyeceğine… Yanında olmadığım ve varlığıma ihtiyacın olduğu her anda bir rüzgar olup seni saracağıma… ​ ​ Gözümün gözüne değdiği her an; sana her tarafta aşık olup seni bir periye dönüştüreceğime… Yaşam boyu her sabahtan sana aşık olaraka uyanacağıma… Sen uyurken sana bakıp, Sen ve Ben için dualar edeceğime… Hasta olduğun süre sana çorba yapacağıma… Seni katiyen üzmeyeceğime… Seni kızdırırsam bunu bilmeden yapacağımdan ! Derhal özür dileyeceğime… ​ ​ Beni tanıdığın gün, benden gördüğün neyse, ömrünce aynı beni göreceğine… Sevgimin katiyen değişmeyeceğine… Sevgimin asla azalmayacağına… Bilakis her gün çoğalan bir sevgiyi dönüp sevinç ormanlarına seni taşıyacağıma… Senin her şeyin önünde olduğun gerçeğinin katiyen değişmeyeceğine… Seni asla ihmalkârlık etmeyeceğime… ​ ​ Senin yalnızca 14 ŞubatICODEta değil, 365 tane Sevgililer GünüICODEnde 365 tane ismin olacağına… Sana yalan söylemeyeceğime… Başkalarının yanındayken seni asla unutmayacağıma… Elini usul yöntem, korka korka tuttuğum o ilk gündeki aynı telaşı defalarca yaşayacağıma… ​ ​ Bir ömür senin elini bırakmayacağıma… Bir ömür Can`ım olarak kalacağına… Bütün balonları senin için gökyüzüne salacağıma… Tüm çiçeklerde seni göreceğime… Okyanuslarda seni dalga yapacağıma… Yıldızlara kement atacağıma… Gökkuşağına salıncak kurup 7 renge senin rengini karıştıracağıma… Her satırda seni yazacağıma… Seni çizeceğime ve sana sesleneceğime… Hiç bir şeyin, hiç bir süre senin önüne geçemeyeceğine… Her günün bir öncekinden daha hoş olacağına… Her anın unutulmazlık zincirine bir yenisini ekleyeceğine… ​ ​ Sana tekrar tekrar HAYATIM AŞKIM HER ŞEYİM diyeceğime… ​ ​ Seni sonzukluk değin çok seveceğime… Sen, SEN olduğun için seni seveceğime… Seni Bir ömürden de öte seveceğime… Seni Seviyorum diyeceğime… LAF VERİYORUM BİTANEM herkesin sevgililer günü kutlu olsunbugun14subatsevgililergunu5c55b55d13gifalt :melek: D060 :melek: ​  

858,467Konular
981,168Mesajlar
29,537Kullanıcılar
emirbregaSon üye
Üst Alt