Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir gün bir mü’mine rüyasında melekler sorar; “Ey mü’min bugün Allah için ne yaptın?
Mümin gülümseyerek “namazlarımı kıldım, hiç geçirmem der Melek, “Namazı Allah için mi kıldın yoksa cehennemden korktuğun için mi kıldın? der O da “cehennemden korktuğum için der Daha sonra “hiç yalan...
Bugün düne ekleyebileceğin ne yaptın sevgili?
Kaç kitap okudun mesela, kaç cümlesini not ettin bir kenara? Ve kaç damla düştü içine içinden, canını yakan? Her yazılmışın en mükemmeline, zikr’e kaç kez açıldın? Kaç kez zikr açıldı sana, nur yağdı üzerine?
Bugün düne ekleyebileceğin ne yaptın...
Hadi bugün O’na (CC) sevgini göster!
Sevgililer günü ya bugün
O’nun için bir şey yap!
O’na (cc) kendini beğendir bugün!
“Sewiyorum diyorsun ya
Hadi göster sevgini!
O (CC) neyi seviyor, neyi sevmiyor öğren!
VE
Sev O’nun sevdiklerini, sevmediklerinden uzaklaş!
Ki, O da sevsin seni
Seven...
* Var mı Allah için yaptıklarımız?
İrşat kitaplarında şu mealde bir diyalog görürsünüz Mahşerde Rabb’imiz kuluna buyurur ki: – Benim için ne yaptın? Kul cevap verir:
– Namaz kıldım, oruç tuttum, hacca gittim
– Bunlar benim için değil senin içindir Kendi nefsini kurtarmak için yaptığın...
İbadet
Bazen uzaklara gitmek istersin,karar verirsin gideceğim diye yola koyulursun ama aslında gideceğin hiçbir yerin olmadığını anlarsın ve geri dönersinGitmek bana göre yenilişini anladığın bir olay karşısında boynunu bükmektirAma sadece mecazi anlamdaHer insan oğlu gibi sende ölüme...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.