Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bugün Alllah c.c. için ne yaptın ???

Bugün Alllah c.c. için ne yaptın ???
0
110

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Hepimiz görmüşüzdür dükkan duvarlarında

Bugün Alllah cc için ne yaptın ?

diye bir yazı vardırİşte onun cevabını vermek isteyenler vardır diye düşündüm

Bugün Allah cc için ne yaptın ??

Similar threads

Bir gün bir mü’mine rüyasında melekler sorar; “Ey mü’min bugün Allah için ne yaptın? Mümin gülümseyerek “namazlarımı kıldım, hiç geçirmem der Melek, “Namazı Allah için mi kıldın yoksa cehennemden korktuğun için mi kıldın? der O da “cehennemden korktuğum için der Daha sonra “hiç yalan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Bugün düne ekleyebileceğin ne yaptın sevgili? Kaç kitap okudun mesela, kaç cümlesini not ettin bir kenara? Ve kaç damla düştü içine içinden, canını yakan? Her yazılmışın en mükemmeline, zikr’e kaç kez açıldın? Kaç kez zikr açıldı sana, nur yağdı üzerine? Bugün düne ekleyebileceğin ne yaptın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Hadi bugün O’na (CC) sevgini göster! Sevgililer günü ya bugün O’nun için bir şey yap! O’na (cc) kendini beğendir bugün! “Sewiyorum diyorsun ya Hadi göster sevgini! O (CC) neyi seviyor, neyi sevmiyor öğren! VE Sev O’nun sevdiklerini, sevmediklerinden uzaklaş! Ki, O da sevsin seni Seven...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
* Var mı Allah için yaptıklarımız? İrşat kitaplarında şu mealde bir diyalog görürsünüz Mahşerde Rabb’imiz kuluna buyurur ki: – Benim için ne yaptın? Kul cevap verir: – Namaz kıldım, oruç tuttum, hacca gittim – Bunlar benim için değil senin içindir Kendi nefsini kurtarmak için yaptığın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
152
İbadet Bazen uzaklara gitmek istersin,karar verirsin gideceğim diye yola koyulursun ama aslında gideceğin hiçbir yerin olmadığını anlarsın ve geri dönersinGitmek bana göre yenilişini anladığın bir olay karşısında boynunu bükmektirAma sadece mecazi anlamdaHer insan oğlu gibi sende ölüme...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
858,465Konular
981,153Mesajlar
29,533Kullanıcılar
TUNCAMMSon üye
Üst Alt