Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bugun Buldum Bugun Yerim Yarına Allah Kerim Deyimi

Bugun Buldum Bugun Yerim Yarına Allah Kerim Deyimi
0
174

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Bugun Buldum Bugun Yerim Yarına Allah Kerim

Bugun Buldum Bugun Yerim Yarına Allah Kerim Deyimi Anlamı

Pek yarını duşunmem, elime ne gecerse harcarım, gunumu gun ederim

O, kendini ve ailesini duşunmeyen bugun buldum bugun yerim yarına Allah Kerim diye duşunen bir insandı

Similar threads

B HARFİYLE BAŞLAYAN ATASOZLERİNİN LİSTESİ » Baba borc yapar col cocuk ac yatar » Baba ekmeği zindan ekmeği, koca ekmeği meydan ekmeği » Baba koruk yer, oğlunun dişi kamaşır » Baba mirası yanan mum gibidir » Baba oğula bağ bağışlamış, oğul babaya bir salkım uzum vermemiş »...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
23 nisan şiirleri en guzel, 23 Nisan Bugun ayrı bir gun Ayrı bir huzun Bambaşka bir duygu ile Yuruyelim el ele Ay yıldızlı bayraklar Atamdan kalan Bize bırakılan 23 Nisan Herkesin ağzında aynı turku aynı marş Herkesde bir başka umut var Toplanır beraberce kucuk cocuklar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
152
2019 Gunaydın mesajları sevgiliye Cat kapı cıkıverdin karşıma, oysa ben kimseyi sevmem derken, hayata kusmuşken sen giriverdin kalbime, sevgisizliği yaşıyorken sevgiyi sen oğrettin bana, hayatı sende buldum, sevgiyi sende buldum, sen benim vazgecilmezim ve hayattaki tek gerceğimsin, gunaydın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
23 Nisan Şiirleri ALT :wwwupluploads23nisan8423623nisan84236ALT 5 Kıtalık 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve cocuk bayramı şiirleri 23 Nisan Egemenlik ulusun olduğu gunden beri, her gun daha cok artan coşkuyla yaşıyoruz, gozlerin kamaşıyor gururdan TURK MİLLETİ, asırları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
210
Cok Gec Dostlar biraraya geldik dunu yaşadık bugun Kimi huzne daldı sustu kimi Ben duşundum bugun Oyle bir duşe daldım bir baktım ki sahiden ben Neyim eksik neyim fazla demeden Olduğu gibi seven Hızlı gittim genc oldum tur bindirdim omrume Aradım durdum buldum kactım hep gonlume gore...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
858,475Konular
981,251Mesajlar
29,551Kullanıcılar
Üst Alt