Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bugun Cıkacaktım

Bugun Cıkacaktım
0
110

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
imagesbuguncikacaktim5ad74aee3aa96

Kadın gece uyanır ve kocasının yatakta olmadığını gorur Uzerine sabahlığını atıp,

aşağıya iner Kocasını mutfakta oturmuş, onunde bir fincan kahve, derin duşuncelere

dalmış gorurGozlerinden suzulen iki damla gozyaşını elinin tersi ile silerken,

kahvesinden de bir yudum almaktadır

Hayırdır, gecenin bu saati aşkım? Nedir derdin? Der kadın

Adam, kahvenin uzerinden ona bakarken;

Hatırlar mısın aşkım, cıkmaya başladığımızda sen henuz 16 yaşındaydın!
Ne kadar duygusal, ne kadar şevkat ve sevgi doluydun!

Kadının gozleri dolar;
Evet tabii ki hatırlıyorum

Kocasının sozleri gırtlağında duğumlenir;

Hani arabadayken baban bizi yakalamıştı!!

Adam devam eder;

Ve silahı kafama dayayıp, Ya kızımı alırsın, ya da 20 yıl hapislerde curursun!! dediğini

Yumuşacık bir sesle Hımmm der kadın

Adam yanağından bir gozyaşı daha silip, sozlerine devam eder;

İşte bugun cıkıyor olacaktım ! ! ! alıntı

Similar threads

Kadın gece uyanır ve kocasının yatakta olmadığını görür Üstüne sabahlığını atıp, aşağıya iner Kocasını mutfakta yerleşik, önünde bir fincan kahve, derin düşüncelere kendini kaptırmış görürGözlerinden süzülen iki damla gözyaşını elinin tersi ile silerken, kahvesinden de bir yudum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
BENCE YILIN FIKRASI BUDURR imagessabahnesesigununfikrasi5ad740d705d40png)) evlendiğine pişman olanlara gelsinimagessabahnesesigununfikrasi5ad740d705d40png imagessabahnesesigununfikrasi5ad740d96deb8 Evin hanımı gece yarısı uyanır ve kocasının yatakta olmadığını farkeder Yataktan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
İşte Yılın Fıkrası sizlerle Evin hanımı gece yarısı uyanır ve kocasının yatakta olmadığını farkeder Yataktan kalkar ve kocasını mutfakta bulur Koca dalgın dalgın kahve icmektedir ve aklı cok uzaklardadır Ustelik gozlerinden yaş gelmektedir Ne oldu sevgilim? diye sorar kadın20 yıl onceki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
İşte Yılın Fıkrası sizlerle Evin hanımı gece yarısı uyanır ve kocasının yatakta olmadığını farkeder Yataktan kalkar ve kocasını mutfakta bulur Koca düşünceli düşünceli kahve içmektedir ve aklı çok uzaklardadır Dahası gözlerinden yaş gelmektedir Ne oldu sevgilim? diye sorar kadın20 sene...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
BENCE YILIN FIKRASI BUDURR )) evlendiğine pişman olanlara gelsin Evin hanımı gece yarısı uyanır ve kocasının yatakta olmadığını farkeder Yataktan kalkar ve kocasını mutfakta bulur Koca dalgındüşünceli kahve içmektedir ve aklı cok uzaklardadır Dahası gözlerinden yaş gelmektedir Ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
858,496Konular
981,672Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt