elektronikci
FD Üye
'Güncel magazin haberleri neler? Bugün yine magazin dünyasında hangi ünlü isimler çok konuşuldu?' gibi sorularınıza cevap olacak haberlerin hepsi için sizi içeriğe doğru alabiliriz...
1. Geçtiğimiz gün kaybettiğimiz usta isim Ferhan Şensoy hakkında yapılan haberdeki densiz yorumlar herkesi şaşırtı!
2. Survivor yarışmasıyla tanıdığımız Ayşe Yüksel, yayınladığı videoyla şok edici açıklamalarda bulundu!
Ziyaretçiler için gizlenmiş link , görmek için
Giriş yap veya üye ol.
3. Rihanna, SavagexFenty markasının yeni ürünlerini yaptığı paylaşımla tanıttı!
4. Kerimcan Durmaz, aşı yaptırdıktan sonra yüzündeki estetik dolguların eridiğini iddia etti!
Giriş yap veya üye ol.
5. Koronavirüse yakalanan Serdar Ortaç da aşı olmanın önemiyle ilgili açıklama yaptı!
Giriş yap veya üye ol.
"Covid'de 5'inci gün. İki tane aşım var. Aşım olmasaydı bence daha kötü geçerdi. Çünkü ciğerlerime kadar inmişti. Konuşurken hırıldıyordum. Nefes almak da zor. Dikkati elden bırakmazsak iyi olur. Bütün hastalara geçmiş olsun"
6. Katy Perry, paylaştığı videoyla birlikte yine bayrakları astırdı!
Bu gönderiyi Instagram'da gör
KATY PERRY (@katyperry)'in paylaştığı bir gönderi
7. Seren Serengil, Serenay Sarkıya ve Haldun Demirhisar'ın fotoğraflarının Naz Elmas tarafından basına verildiğini iddia etti.
Giriş yap veya üye ol.
8. Britney Spears'ın babasının vasilik hakkını bırakmak için 2 milyon dolar istediği iddia edildi!
Giriş yap veya üye ol.
9. Bella Hadid'in seks objesi olarak kullanıldığına dair yaptığı açıklamalar herkesi şaşırttı!
Giriş yap veya üye ol.
"Sanki iki tane Bella vardı. Bir tanesi benim. Kim olduğunu keşfetmeye çalışan Bella. Diğeri de bir tür alter ego: Bella Hadid. Çok şey bildiğini, bir seks robotu olduğunu düşünen ve her gece dışarı çıkan kişiydi. Partiler aslında bana göre değil ancak bu imajı sergilemek konusunda çok büyük bir baskı hissettim. İnsanların hep benden bunu beklediğini düşündüm. Artık bu kutunun içinde yaşamak istemiyorum."
10. Hande Yener'den sonra Koray Avcı da konsere yetişirken trafiğe takıldı ve zabıtadan yardım istedi!
Bu gönderiyi Instagram'da gör
Koray Avcı (@avcikoray)'in paylaştığı bir gönderi
Diğer gıybetlere buradan ulaşabilirsiniz