Tekrar olaylaaaar, olaylaaaar...
1. Cem Yılmaz'ın komikliği üstünden olumsuz tenkitlerde bulunan toplumsal medya kullanıcısı, ünlü komedyenin hayranları tarafından reaksiyon gördü!
2. Kıvanç Tatlıtuğ'un baba olacağı sav edildi!
3. Seren Serengil'in Selin Ciğerci hakkındaki yorumu herkesi şaşırttı!
4. Bilal Hancı'nın sürpriz evlilik teklifine beğeni ve yorum yağdı!
Bu gönderiyi Instagram'da gör
Esin Çepni (@es1nce)'in paylaştığı bir gönderi
5. Bir yıl evvel anne olan Cansu Tosun, paylaştığı yeni fotoğraflardaki fit görünümüyle dikkat çekti!
Ziyaretçiler için gizlenmiş link , görmek için
Giriş yap veya üye ol.
6. Nejat İşler de aşı vurulan ünlüler ortasına girerek koronavirüse karşı birinci dozunu oldu!
Giriş yap veya üye ol.
7. Deniz Seki, paylaştığı yeni fotoğraftaki bacak detayının photoshoptan değil açıdan ötürü farklı göründüğünü açıkladı!
Giriş yap veya üye ol.
8. Geçen yıl nikah masasına oturan Zeynep Tuğçe Bayat, Cansel Elçin'in evlilik teklifi ettiğini anlamadığını itiraf etti!
Giriş yap veya üye ol.
Ünlü oyuncu, doğum günü ikramı olarak aldığı yüzüğün olağan bir armağan olarak alındığını düşündüğünü ve ‘Hayatım boyunca yanımda olmanı istiyorum, seni çok seviyorum, sana çok paha veriyorum’ üzere kelamların teklif için söylenmediğini sandığını lisana getirdi.
9. Gigi Hadid, bebeğiyle olan yeni fotoğraflarını toplumsal medya hesabında paylaştı!
Giriş yap veya üye ol.
10. Ünlü bir markanın Türkiye temsilcisi olan Serenay Sarıkaya, eylül ayında ekranlara döneceğini açıkladı!
Giriş yap veya üye ol.
Öbür gıybetlere buradan ulaşabilirsiniz