![s-85cb69a09d155a12ac1cb49c7a02b258b6a1c58f.jpg](https://img-s2.onedio.com/id-609d1a1de5850a1b02e08175/rev-0/raw/s-85cb69a09d155a12ac1cb49c7a02b258b6a1c58f.jpg)
Tekrar olaylaaaar, olaylaaaar..
1. Kendall Jenner, Filistin hakkında yaptığı paylaşımı silince toplumsal medyada büyük reaksiyon çekti.
2. Hazal Kaya'dan efsane dizi Aşk-ı Memnu'yla ilgili yıllar sonra duygusal bir paylaşım geldi!
3. Defne Samyeli 'Yaza hazırız
4. Rihanna, Filistin'de yaşananlara sessiz kalmayarak toplumsal medya hesabından yaptığı paylaşımla büyük reaksiyon çekti.
5. Daha öncesinde Danla Bilic'in kendisi hakkında yaptığı 'Enes Batur'da reddedilmişlik sendromu var, reddedilen bir erkek bu psikolojiye giriyor. Enes yıllardır benim tarafımdan reddedilmiş bir erkek ve benden hoşlanıyor.' açıklamasının akabinde...
Enes Batur bugün 'Benim ona aşık olduğumu söz etmiş lakin bence o bana aşık. Kendisini engellememe karşın her yerden benim görüntülerimi izliyor' dedi.
6. Hülya Avşar'ın Masumiyet'in bitmesine sonlanıp üretim şirketini bastığı tez edildi.
7. Hepsi kümesinin Cemre'si doğum öncesi bizlerle yeni konutunu paylaştı.
8. Eşi Serkan Kodaloğlu'nun bayram için elini öpen Petek Dinçöz harçlığı az bulduğunu söyledi. Toplumsal medya hesabından ise bu imgeleri 'Akşama yemek yapmıyorum' notuyla paylaştı.
9. Demet Özdemir, sevgilisi Oğuzhan Koç'un doğum gününü 'İyi ki doğdun... Daima gül, daima eğlen...' kelamlarıyla kutladı.
10. Hayranlarının bayramını bornozlu bir fotoğrafıyla kutlayan Fahriye Evcen büyük reaksiyon topladı.
Birçok insan Evcen'e 'Bornozla da bayram mı kutlanır tövbe' üzere yorumlarda bulundu.
Dünkü gıybetlere buradan ulaşabilirsiniz: