Yeniden olaylaaaar, olaylaaaaar...
1. MasterChef'in sevilen yarışmacısı Ebru, Somer Şef'i bile afallatan değişimiyle herkesi şaşırttı!
Saçma sapan bir sürü reaksiyon gelmiş... Şaşırdık mı? Hayır!
2. Gömlek linki diye köy okullarına yardım linki ekleyen Cem Adrian, yeniden gönülleri fethetti!
Boşuna sevmiyoruz seni!
3. Can Yaman, İtalyan sevgilisine evlenme teklifi etti!
Can Beyefendi, bu ne sürat?
4. Ünlü gelin adayı Hanife Gürdal, eşi Kemal Ayvaz'dan neden boşandığını açıkladı!
5. Alişan, geçtiğimiz günlerde kızları Eliz'i dünyaya getiren eşi Buse Varol'a aldığı armağan ile çok konuşuldu!
Oğlu Burak'ın doğumunda eşine otomobil armağan eden Alişan, Eliz'in doğumunda ise eşine değeri 563 bin TL olan bir yüzük ikram etti. Alişan yüzüğün toplumsal medyada tartışma yaratması üzerine, “Varsa imkanım olağan ki alacağım. Sonuçta bana iki tane evlat verdi. Bu ikram değil içimden gelen bir şey” yorumunda bulundu.
6. Sunduğu izdivaç programlarıyla tanınan Esra Erol, evlilikle ilgili açıklamasıyla dikkat çekti!
Erol'un kelamları şöyle:
“Gençler evliliğe uzak dursun. Tabi ki bu işin yaşı yok ancak kendinizi tanıdığınız, ne istediğinizi bildiğiniz bir periyotta aile kurumuna adım atıyor olmanız sizin evlilik hayatınızı şekillendirir. Kendinizi tanıyın. Bu çok büyük bir sorumluluk.”
7. Erdal Acar'ın eşi Kardelen Acar, 600 bin TL'lik Hermes marka çantasıyla dikkat çekti!
Takvim'in haberine göre Acar, çok beğendiği Hermes marka çanta için aylarca sıra bekledikten sonra çantasına kavuştu... Acar daha öncede devasa tektaşıyla dikkat çekmişti.
8. Seçil Gür sevgilisi Serdar Ortaç'ın doğum gününü Instagram üzerinden kutladı!
Seçil Gür'ün bu aşk dolu paylaşımı dikkat çekti!
9. Onur Akay, kendisinden 48 yaş büyük ABD'li Patrick isimli şahısla evlenen Meltem Miraloğlu hakkında bir tez ortaya attı!
Ses sanatkarı Onur Akay'ın Meltem Miraloğlu ile ilgili kelamları şöyle;
"Green Card almak için 80 yaşındaki adamla evlendiğini bana söyleyen Meltem Miraloğlu, şimdilerde çok güç günler geçiriyor. Patrick, onu maalesef meskenden atmış. Kaldığı eyalette herkes onu merak ediyor. Türkiye’de ailesinin de haber alamadığını öğrendiğim Miraloğlu, bu soğuk ve karlı kış günlerinde bir sırt çantası ile Amerika sokaklarında perişan halde görülmüş. Ailen, seni tanıyanlar herkes merak içinde. Onları habersiz bırakma Meltem. Green Card alamayan ve Instagram adresini de kapatan Miraloğlu, en ufak bir küsurunda hudut dışı edilebilir. Bir bayan için Amerika sokaklarındaki tehlikeyi ise düşünmek bile istemiyorum."
10. Defne Samyeli, mesken sahibi Yusuf Araz'a karşı açtığı davayı kazandı!
Yusuf Araz, Samyeli'nin son 1 yıldır kirasını ödemediğini öne sürmüş ve Samyeli hakkında icra takibi başlatmıştı. Samyeli 'İtibarımı sarstı' diyerek Yusuf Araz'a dava açtı. Davayı kazanan Samyeli, 20 bin TL tazminat kazandı!
Dünkü gıybetler için: