Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bugün de Gıybete Doyduk! 18 Mayıs'ta Magazin Dünyasında Öne Çıkan Olaylar

Bugün de Gıybete Doyduk! 18 Mayıs'ta Magazin Dünyasında Öne Çıkan Olaylar
0
42

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
s-bfc17ea5df1d485dc940dfed7f35ea8ef922f98b.jpg

Tekrar olaylaaaar, olaylaaaar...

1. Ariana Grande ve Dalton Gomez'in dünyaevine girdiğini öğrendik!

2. Meltem Miraloğlu ve eşi ile ilgili bomba bir tez ortaya atıldı!

3. Demet Akalın'ın Şevval Şahin ile ilgili söyledikleri ünlü modelin ateş püskürmesine sebep oldu!

4. Berfu Yenenler'in oğlu Kuzey'in olduğu paylaşımla takipçilerini güldürdü!

Bu gönderiyi Instagram'da gör

Berfu Yenenler (@berfuyenenler)'in paylaştığı bir gönderi

5. Cedi Osman, sevgilisi Ebru Şahin'in doğum gününü romantik sözlerle kutladı!

Başarılı atlet, yaptığı paylaşıma "Ben şuanda ne yazarsam yazayım yetmiyecek zira seni anlatamam sözler yetmez fakat şunu söyliyebilirim sen daima gül olur mu? Âlâ ki doğdun hoş suratlım Seni Seviyorum " yazdı.

6. Fırat Çelik, sokağa çıkma yasağının olduğu gün bir yerde arkadaşıyla oturduğu için polis tarafından uyarıldı!

7. Barış Murat Yağcı, Nisa Bölükbaşı ile olan ilgilerinin bittiği istikametindeki dedikoduları yalanladı!

8. Berrak Tüzünataç, Uraz Kaygılaroğlu ile ilgili sorular karşısında özel hayatı boyunca hiç konuşmadığını ve konuşmayacağını söyledi!

9. Cem Yılmaz, haziran ayında gerçekleşmesi beklenen gösterisinin ertelendiğini hayranlarıyla paylaştı!

Açıklamasını ise 'Ertelendim, bekliyorum' kelamlarıyla yaptı.

10. His Özaslan, yaptığı bikinili paylaşımla yazın resmi olarak başladığını söyledi!

Başka gıybetlere buradan ulaşabilirsiniz

858,475Konular
981,260Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt