Tekrar olaylaaaar, olaylaaaar...
1. Şeyma Subaşı hakkında çıkan tezleri yalanladıktan kısa müddet sonra gebe olduğunu duyurdu!
2. Gece 12'den sonra müziğin yasaklanmasına Rapçi Ezhel büyük reaksiyon gösterdi!
3. Kerem Bürsin'in maço olmadığını lakin geçmişte kimi kusurlar yaptığını söylediği açıklamaya reaksiyon yağdı!
4. Cansu Taşkın'ın makyajsız halinin görenler şaşkınlıktan dumura uğradı!
5. Alex Rodriguez'in, Ben Affleck'in eski sevgilisiyle bir partide yakınlaştığı argüman edildi!
6. Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş, koronavirüs sebebiyle ağır bakıma alındı!
7. Cicişler olarak bildiğimiz Esra ve Ceyda kardeşler saç saça hengame etti ve ortalarına kara kedi girdi!
Ziyaretçiler için gizlenmiş link , görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Ceyda Ersoy yaptığı açıklamada "Atsan atılmaz, satsan satılmaz. İsmini yazmak dahi bile istemiyorum. Benden 5 yaş büyük olan bu 82'lik bayanı ablalıktan reddediyorum. Onu bir daha asla takip etmeyeceğim. Yüzünü, gözlerini ve öbür pisliklerini görmek dahi kelam konusu olamaz artık. Kız kardeşini kıskanan zavallı bir akıl hastası 37 yani 40'lık kadın" dedi.
8. Geçtiğimiz vakitte öz yeğeniyle uygunsuz imgeleri ortaya çıkan Murat Başoğlu, gittiği spor salonunda darp edildi!
9. 2018 Türkiye Hoşu Şevval Şahin ve Yiğit Marcus Aral birlikteliklerini sonlandırdı!
10. Can Bonomo, katıldığı programda oğlunun tıpkı kendisine benzediğini ve doğalı 90 gün olmasına karşın saatlerce onun hakkında konuşabileceğini söyledi.
Başka gıybetlere buradan ulaşabilirsiniz