"Güncel magazin haberleri neler? Bugün yeniden magazin dünyasında hangi ünlü isimler çok konuşuldu?" üzere sorularınıza karşılık olacak haberler hepsi...
1. Megastar Tarkan'ın geçmiş yıllarda kullandığı saç modeline döndüğü yeni imajı toplumsal medyada çok konuşuldu!
2. Uraz Kaygılaroğlu ve Gülcan Arslan aşk yaşadığını öğrendik!
3. Finale yaklaşılan 'Survivor' programında bu hafta elenen isim aşikâr oldu!
4. Mesut Özil, kayınvalidesi için kesenin ağzını açarak yeni bir villa aldı!
5. Amerika'da yaşayan Meltem Miraloğlu organlarını bağışladığını açıkladı!
6. Tekrar baba olmak için gün sayan Halit Ergenç, kızının büyüdükten sonra kendisini parmağında oynatmasından korktuğunu açıkladı.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link , görmek için
Giriş yap veya üye ol.
"Çok hoş bir his, rabbim sağlıklı bir formda kucağımıza almayı nasip etsin. Kızım büyüyünce beni parmağında oynatır diye çok korkuyorum."
7. Mine Tugay'ın toplumsal medya hesabında paylaştığı konut hali fotoğrafı takipçileri tarafından çok beğenildi.
8. Enis Arıkan, toplumsal medya hesabında paylaştığı fotoğraftaki photoshop tezlerine yanıt verdi!
"Herkes son fotoğrafta koluma takmış. Arkadaşlar koluma photoshop yapmadım. Siz benim yaptığım photoshop'ları anlayamazsınız. Ben daima yaparım da... Siz çözemezsiniz. Oraya çiçeğin gölgesi vurmuş. Hiç palavradan ok atmayın"
9. Kanser tedavisi gören Özkan Uğur tedavisiyle ilgili açıklamada bulundu!
Ünlü müzisyen, “Hastalığımdan ötürü altı ayda bir denetime geliyorum. Her şey düzgün, olağan şu anda” diyerek temmuz ayında sahnelere döneceklerini açıkladı.
10. Eurovision yarışının tekrar gündeme geldiği bu günlerde yarışmacı olarak Aleyna Tilki'nin gitmesi konuşulurken Tilki'den açıklama geldi.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link , görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Tilki, Eurovision'a katılacağını sanmadığını belirterek "Ben Avrupa’da, Türkiye’yi Türkiye’nin lokal bir müzikçisi olarak temsil etmek istemiyorum. Ben Türkiye’yi küresel bir müzikçi olarak tüm dünyada şampiyonlar liginde temsil etmek istiyorum. Zira o ligdeki prodüktörlerle çalışmaya başladım bile" dedi.
Başka gıybetlere buradan ulaşabilirsiniz