Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bugün de Gıybete Doyduk! 25 Mart'ta Magazin Dünyasında Öne Çıkan Olaylar

Bugün de Gıybete Doyduk! 25 Mart'ta Magazin Dünyasında Öne Çıkan Olaylar
0
35

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
s-c64034cdf4152f2ebedea381d866d3ec99c93039.jpg

Tekrar olaylaaaar, olaylaaaar..

1. Bahar Candan'ın hastaneye kaldırılmasının akabinde bayana karşı şiddetle ilgili paylaşımları başlarda soru işareti oluşturdu!

2. Melis İşiten ve Sergen Deveci sevgili olduklarını hayranlarıyla paylaştı!

3. Hasan Can Kaya'nın Bir 'Yeraltı S!T-COM'u isimli dizisinin birinci tanıtımı yapıldı!

4. Ünlü model Maria Liman, cinsel hayatıyla ilgili açıklamalarda bulundu!

5. Tamer Karadağlı, kendisinden 30 yaş küçük sevgilisiyle ilgili yapılan tenkitlere yanıt verdi!

Açıklamasında, “Aşkta yaş farkı olmaz. Iraz, 24 yaşında reşit bir kız. Karışmak kimsenin haddi değil! Ben de zati kimin ne söylediğine bakıp hareket edecek değilim” dedi.

6. Survivor şampiyonu Cemal Can Canseven yeni müziğini yayınladı!

7. Merve Boluğur, geçtiğimiz aylarda çektiği fotoğrafı toplumsal medya hesabında paylaşırken eski sevgilisinin baş harfi olan kolyesini sansürledi!

8. Şevval Sam'ın geçtiğimiz yıllarda yaptığı kaza sonucunda bir motosiklet şoförüne çarptığı ortaya çıktı!

Sam'ın 2005 yılında karavanıyla yol kavşağında yeşil ışıktan geçerken bir motosiklet şoförüne çarptığı ve şoförün, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiğini öğrendik.

9. Hakan Ural'dan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili açıklama geldi!

Açıklamasında, “Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı neden eleştiriyorsunuz? Erdoğan’a yaptıklarından ötürü ve çocuklarımıza daha düzgün bir hayat sağladığı için teşekkür etmelisiniz. Adam hiçbir şey yapmasa bile yol yaptı ve o yollar sizin arsalarınızın yakınından geçince yerleriniz değerlendi” kelamlarını söyledi.

10. Kim Kardashian, çocuklarının oynayabilmesi için konutunun art bahçesine "Lil' Hidden Hills" isminde minyatür kasaba inşa ettirdi.

11. His Özaslan, toplumsal medya platformunda Şeyma Subaşı ve Reynmen tarafından engellendiğini itiraf etti!

12. Ceren Hindistan, kendisi için muhafaza kararı aldıran eski sevgilisi Ümit Aslan ile ilgili "Açıklamaya başlarsam sokağa adım atamazsın” dedi!

Açıklamasının devamında "Erkek diye ortada gezen bir müsveddenin bana karşı muhafaza kararı çıkarmasına saatlerdir kahkaha atıyorum. Yavrum bu kadar mı korktun benden Aslan kesimi..." diyen Hindistan, "Daha bir şey açıklamadım. Asıl açıklamaya başlarsam sokağa adım atamazsın, biliyorsun. Aslan olmuş kedicik. Neyse bir ay mühletle korun bakalım..." kelamlarını sarf etti.

Dünkü gıybetlere buradan ulaşabilirsiniz

858,477Konular
981,280Mesajlar
29,557Kullanıcılar
efwistonSon üye
Üst Alt