Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bugün de Gıybete Doyduk! 27 Temmuz'da Magazin Dünyasında Öne Çıkan Olaylar

Bugün de Gıybete Doyduk! 27 Temmuz'da Magazin Dünyasında Öne Çıkan Olaylar
0
30

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
s-412566cdd87e3b273bdcb808b494ac191532f4cf.jpg

"Güncel magazin haberleri neler? Bugün yeniden magazin dünyasında hangi ünlü isimler çok konuşuldu?" üzere sorularınıza karşılık olacak haberlerin hepsi için sizi içeriğe yanlışsız alabiliriz...

1. Can Yaman'ın paylaştığı spor görüntüsü toplumsal medya kullanıcılarını güldürdü!

2. Pasör çaprazı Ebrar Karakurt'u kadrajımıza aldık!

3. Yılmaz Kunt'un toplumsal medya fenomeni avukatla olan bildirilerinin ifşa edilmesi gündeme oturdu!

4. Pink, bikini yerine şort giydiği için ceza alan Norveç hentbol kadrosuna dayanak verdi!

5. İstek Sabancı'nın mülteci paylaşımı toplumsal medya gündemine oturdu!

6. Aleyna Tilki'nin evlendiğini söylediği toplumsal medya paylaşımı başları karıştırdı!

"Ayın 28’inde evleniyorum. 30’unda da klibimiz çıkacak. Bu da davetiyem. 28’inde düğünümü instagramdan canlı izleyebilirsiniz…" açıklaması takipçilerini şaşırttı.

7. Bergüzar Korel, müsaadesiz formda çocuğunun fotoğraflarını çekenlere reaksiyon gösterdi!

"Günler evvel ailecek gittiğimiz plajda, basındaki arkadaşlar hassasiyetimizi bilip çocuğumuzu çekmemiş ve yayınlamamışken, halktan bir çok insanın Han ve Ali'nin bir sürü görüntüsünün programlarına servis edildiğini ilettiler bize. Halka açık bir yerde basın tarafından çekilen fotoğraf ya da görüntümüze hiçbir şey diyemem. Lakin işleri bu olmasına karşın, çocuğumuzun fotoğraını, görüntülerini yayınlamayan bu sağduyulu arkadaşlarımızın tam bilakis hangi his ile sanki bizimçocuklarımızın görüntüleri çekilip yollanıyo bu sayfalarda inanın anlamıyorum. Nasıl bir tatmin duygusudur bu? Farkedip ihtarda bulunduğumda ise ne yanlış anlamışlığım kalıyor, ne ben kimim ki ne sanıyorum kendimi naletliğim. Bu çok önemli bir sorun. Hiç bir çocuğa müsaadesiz dokunmayın. Fotoğrafını görüntüsünü çekmeyin.Buna hakkınız olmadığını bilin artık"

8. Demet Özdemir, yeni bir projeye başladığını toplumsal medya hesabından sevenleriyle paylaştı!

9. Polis ve bekçilere saldırdığı tez edilen Ayşegül Çınar'ın 6 yıla kadar mahpusu istendi!

10. Cet Demirer toplumsal medya hesabında yaptığı açıklamayla aşı davetinde bulundu!

"Aşı olduğu için kurtulan konutunda nezle üzere 5 günde geçiren 80 yaşında tanıdığım var. Daha ne demeli? Haydi aşı olun. Vakit kıymetli" 

11. Kanye West'in yeni albüm lansmanına Kim Kardashian'ın da katılması dikkat çekti!

İkili, şubat ayında boşanma davasının açılmasından itibaren birinci sefer yan yana geldi.

858,498Konular
982,048Mesajlar
30,027Kullanıcılar
KitKatetaksSon üye
Üst Alt