Tekrar olaylaaaar, olaylaaaar...
1. Eski Survivor yarışmacısı ve Ukrayna hoşu Veronika Alutina şimdiki Survivor yarışmacılarını puanladı!
2. Emrata, yeni pozuyla takipçilerinin yüreklerini hoplattı!
3. Reunion kısmıyla tekrar gündemde olan Friends dizi oyuncularının geçirdiği değişim herkesi şaşırttı!
4. Yasak Elma dizisinin bayan oyuncuları dönem finalinin akabinde soluğu tatilde aldı!
Ziyaretçiler için gizlenmiş link , görmek için
Giriş yap veya üye ol.
5. Esra Dermancıoğlu, yaptığı paylaşımla psikolojisinin bozuk olduğunu söyledi!
Giriş yap veya üye ol.
6. Ezhel, tanınan müzik Astronaut In The Ocean'a yaptığı yeni remixi yayınladı!
Giriş yap veya üye ol.
7. Özge Ulusoy birinci sefer estetik operasyon geçirdiğini söyleyerek yeni paylaşımda bulundu!
Giriş yap veya üye ol.
Aylardır gelen 16537573 dm iletisinde ekseriyetle daima iki tane soru var… 1-Burnunuzu kim yaptı?
2-Saç renginiz nedir?
Hepsine toplu yanıt;
5 ay evvel burnumdan burun ucu tip ameliyatı oldum…Birçoğunuz inanmasa da birinci ameliyatımdı????????
8. Şeyma Subaşı'nın son yaptığı paylaşımlar 'Hamile mi?' sorusunu ortaya çıkarttı!
9. Fedon, yaptığı yeni paylaşımla yaşıtlarına meydan okudu!
Giriş yap veya üye ol.
Ünlü müzikçi açıklamasına Üçümüzde 75 yaşinda olan ihtiyar delikanlilar simdiki genclere taş çıkartırız???? yazarak Sylvester Stallone ve Arnold Schwarzenegger'ı etiketledi.
10. Hayal Köseoğlu yaptığı yeni paylaşımla vücut olumlama hareketine dayanak verdi!
Giriş yap veya üye ol.
Yaşasın kusurlar, yaşasın gamzeler, yaşasın bayan bedeni!
11. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin eski oyuncusu Ece Hakim, eğitim aldığı Harvard Üniversitesi'nden mezun oldu!
Giriş yap veya üye ol.
12. Murat Övüç, balık tutan bireylerle ilgili yaptığı paylaşımın akabinde açılan dava üzerine savunma yaptı!
Ünlü isim, savunmasında "Benim varoşları aşağıladığım sav edilmiştir. Ben bu türlü bir insan değilim. Varoş kesitlere yaptığım yardım ortadadır" dedi.
Öbür gıybetlere buradan ulaşabilirsiniz