"Güncel magazin haberleri neler? Bugün yeniden magazin dünyasında hangi ünlü isimler çok konuşuldu?" üzere sorularınıza karşılık olacak haberlerin hepsi için sizi içeriğe yanlışsız alabiliriz...
1. Ayrılıkları sonrasında gündemden düşmeyen Şevval Şahin ve Marcus Aral'ın barıştığı sav edildi!
2. Sevda Erginci, sevgilisinin bildirilerinin ifşasından sonra göndermeli paylaşım yaptı!
3. 'Prison Break' dizisiyle kendisine hayran olduğumuz Wentworth Miller'a otizm teşhisi konduğu açıklandı!
4. Ezgi Eyüboğlu ve Oğulcan Engin münasebetinin bittiği sav edildi!
5. Geçtiğimiz aylarda komşusunu dövdüğü için dava edilen Halil Sezai hakkında yeni bir cürüm duyurusunda bulunuldu.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link , görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Ünlü müzikçi geçtiğimiz günlerde verdiği konserde "Gerekli formda tam dövemedim. Bir daha ki sefere İnşallah. Hak etti” şeklinde bir açıklama yapmıştı. Sonrasında da bu kelamlarıyla ilgili kabahat duyurusunda bulunuldu.
6. Zuhal Topal'ın uzun müddettir çalıştığı televizyon kanalıyla yollarını ayırdığı argüman edildi!
Giriş yap veya üye ol.
7. Tatil için Bodrum'a gelen Bill Gates'in akşam yemeği için 80bin lira ödediği sav edildi!
Giriş yap veya üye ol.
8. 12 yıldır evli olan Memet Ali Alabora ile oyuncu eşi Pınar Öğün evliliklerini sonlandırdı!
9. Demet Akalın, Afgan mültecilerle ilgili paylaşım yaptı!
Giriş yap veya üye ol.
Ünlü müzikçi paylaşımında "Radyoda duydum şu an 3.5 milyon Afgan yolda geliyormuş. 200 binden fazla da şu an Türkiye'deymiş. Ne yapacağız merak ediyorum" diyerek niyetlerini paylaştı.
10. Burak Özçivit, oğluyla birlikte balık tuttu ve toplumsal medya hesabında fotoğraflarını paylaştı.
Giriş yap veya üye ol.
11. Tüp bebek tedavisi gören Paris Hilton gebe olduğunu duyurdu!
Giriş yap veya üye ol.
Öteki gıybetlere buradan ulaşabilirsiniz