"Güncel magazin haberleri neler? Bugün yeniden magazin dünyasında hangi ünlü isimler çok konuşuldu?" üzere sorularınıza yanıt olacak haberlerin hepsi için sizi içeriğe yanlışsız alabiliriz...
1. Amsterdam'da verdiği pozlarla davalık olan Merve Taşkın, seks müzesi müdüründen ileti aldı!
2. MasterChef programının şeflerinden olan Somer Sivrioğlu, uzun süren evliliğinin akabinde birinci defa sevgilisiyle görüntülendi!
3. Yeni Asır'ın #HelpTurkey paylaşımı yapan ünlülerle ilgili attığı manşet reaksiyon çekti!
4. Acun Ilıcalı'nın Haluk Levent aracılığıyla yangın bölgelerinde ziyan gören halkımıza yardım yapacağını öğrendik!
5. MasterChef'in sempatik yarışmacısı Tunahan Ak'ı kadrajımıza aldık!
6. Şahan Gökbakar, kendisi hakkında çıkan üslupsuz haberlere reaksiyon gösterdi!
7. Süreyya Yalçın'ın yangın bölgesine gönderdiği kamyonet gündeme oturdu!
8. Dua Lipa'nın tatil fotoğrafları büyük beğeni topladı!
9. Ezgi Eyüboğlu ile yollarını ayıran Oğulcan Engin'in motosikleti çalındı!
Ziyaretçiler için gizlenmiş link , görmek için
Giriş yap veya üye ol.
10. Mehmet Ali Erbil'in #HelpTurkey paylaşımlarıyla ilgili açıklaması dikkat çekti!
Giriş yap veya üye ol.
“Yemediğim küfür kalmadı. Ayıptır! Ülkemize karşı bir oyun oynanıyordu ben de bu oyuna karşı çıktım. Ülkemiz çok güçlü, bu türlü bir paylaşıma muhtaçlığımız yok... Kinden, nefretten beslenen çok insan varmış!”
11. Müge Anlı'nın programından ayrılan Arif Verimli ile ilgili birinci defa açıklama geldi!
Giriş yap veya üye ol.
Arif Verimli, Müge Anlı ile yollarını ayırdıktan sonra kızgın olup olmadığı ile ilgili sorulara "Kızgın değilim sahiden. O grupla bir arada 14 yıl birlikte çalıştık birinci başta çok keyifliydi" karşılığını verdi.
Öbür gıybetlere buradan ulaşabilirsiniz