Tekrar olaylaaaar, olaylaaaar...
1. Kibariye'nin, eşinin kendisini aldattığı fotoğraflara yaptığı yorum şoka uğrattı!
2. Kim Kardashian, yaptığı ayarsız photoshopla gündeme oturdu!
3. His Özaslan'ın, kısa mühlet evvel babasını kaybetmesinin akabinde yaptığı paylaşım reaksiyon çekti!
4. 'Masumlar Apartmanı' dizisinin dönem finali ağlamaktan içimizi dışımıza çıkarttı!
5. 'Çukur' dizisi de final kısmıyla herkesi ağlattı!
6. Gülşen, koronavirüs aşısı yaptırdığı manzaraları toplumsal medya hesabında paylaştı!
Ziyaretçiler için gizlenmiş link , görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Ünlü müzikçi açıklama olarak, "Devlet aşı gruplandırmasıyla müzisyen kimliğimin bana sunduğu imkanlar çerçevesinde bugün aşımı oldum. Darısı tüm çalışma arkadaşlarımızın, tüm halkımızın ve aslında bütün dünyanın başına. Umarım ışık görünmüştür ve bu sıkıntı günler artık bitmek üzeredir. 1,5 yıldır devam eden, müziğin, tiyatroların sustuğu, hiç bir sanat kolunun icra edilemediği hatta yok sayıldığı, bu yolda emek veren hiç kimsenin hiç bir yardım görmeden bu günlere geldiği (ya da ne yazık ki gelemediği) sonuçları en ağır, en karanlık tablo bizimkisi. Bir an önce yaraların sarılması için, ( bunu tüm bölümümüz ismine söylüyorum) çıkardığımız seslerimizin duyulduğunu, işlerimizin başına dönebileceğimizi bilmeye çok gereksinimimiz var. Seyircilerimize, ilişkin olduğumuz sahnelerimize kavuşmak için gün sayıyoruz. İnanıyorum ki çok az kaldı. Şifa olsun , çok hoş olsun her şey." kelamlarını sark etti.
7. Hasret Yıldız, restoran ve tatil fiyatlarının çok yüksek olduğu konusunda şikayet ederek eskisi üzere hoş günlerin bölümünün kapandığını belirtti!
Giriş yap veya üye ol.
8. Farah Zeynep Abdullah, 'Masumlar Apartmanı' dizisiyle ilgili hakkında çıkan haberlere isyan etti!
twitter.com
9. Lütfi Alp Kılınç, Hande Erçel'in kendisi sayesinde bişektomi yaptırdığını söyledi!
Giriş yap veya üye ol.
Hande Erçel, toplumsal medya fenomenine 'Bazlama surat' telaffuzundan ötürü tazminat davası açmıştı.
10. Survivor Yasin, eski yarış arkadaşıyla ilgili şok sözlerde bulundu!
Giriş yap veya üye ol.
Ünlü isim, yaptığı canlı yayın sırasında “Cemal’ın da g*tü kalkmış üzere ancak onun fişini çekicem yakında” diyerek şok sözlerde bulundu.
Öbür gıybetlere buradan ulaşabilirsiniz