Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bugun Dunden Guzelsin Dedik Yine Yaranamadık

Bugun Dunden Guzelsin Dedik Yine Yaranamadık
0
99

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Bugun Dunden Guzelsin Dedik Yine Yaranamadık Anlamı

Bugun Dunden Guzelsin Dedik Yine Yaranamadık Ne Demek

Dalkavukluk ettim, hoşuna gidecek şeyler soyledim lakin hicbir tesiri olmadı

alıntı​

Similar threads

BUGUN YİNE COK GUZELSİN HAYAT HERŞEYE RAĞMEN imageshayatbugunyinecokguzelsin5ad1a7f022cdc Hayata hic isyan etmeyin Oncelikle şunu kabul edin, hayat adil değil Hicbirimiz, hicbir canlı eşit yaratılmadı Başımıza gelenler de eşit değil Once hayatın adil olmadığını kabul etmelisiniz İşine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Sevgililer Gunu diyalogları Allah seni bildiği gibi yapsın Namık! Ne oldu Nurten? Suratın niye asıldı ya? Mahvettin geceyi, harap ettin romantizmi Ben mi? Aşkolsun Nurten 'Sevgililer Gunu' geliyor diye gunler oncesinden plan yapan ben En pahalı restoranlardan birini secen ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
Sevgililer Günü diyalogları Allah seni bildiği gibi yapsın Namık! Ne oldu Nurten? Suratın niye asıldı ya? Mahvettin geceyi, mahvolmuş ettin romantizmi Ben mi? Aşkolsun Nurten 'Sevgililer Günü' geliyor diye günler öncesinden plan yapan ben En fiyatı yüksek restoranlardan birini seçen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
14 şubat esprileri sevgililer günü espirileri sevgililer günü esprileri 14 şubat espirileri 14 şubat esprileri ile ilgili espriler Allah seni bildiği gibi yapsın Namık! Ne oldu Nurten? Suratın niye asıldı ya? Mahvettin geceyi, harap ettin romantizmi Ben mi? Aşkolsun Nurten 'Sevgililer...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Sevgililer Günü Diyalogları,Sevgililer Günü komik yazılar Allah seni bildiği gibi yapsın Namık! Ne oldu Nurten? Suratın niye asıldı ya? Mahvettin geceyi, harap ettin romantizmi Ben mi? Aşkolsun Nurten 'Sevgililer Günü' geliyor diye günler öncesinden plan yapan ben En fiyatı yüksek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
858,475Konular
981,251Mesajlar
29,551Kullanıcılar
Üst Alt