Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bugun Git Yarın Gel Deyiminin Anlamı

Bugun Git Yarın Gel Deyiminin Anlamı
0
208

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Bugun Git Yarın Gel Deyimi

Bugun Git Yarın Gel Ne Demek

Bugun Git Yarın Gel; bir iş yapılmak istenmediğinde baştan savmak icin kullanılan bir deyimdir

Devlet dairelerinin değişmez kuralı; bugun git yarın gel

Similar threads

Gel Demek Kolay, Git Demek Guctur Anlamı nedir Gel Demek Kolay, Git Demek Guctur ne demek Gel Demek Kolay, Git Demek Guctur Atasozunun Anlamı Bir konuğu davet etmek,bir insanı iş bulup yerleştirmek kolay ve zevk verici uğraşlardırAma sıkıntı veren konuğa artık git demek,işini hafife...
Cevaplar
0
Görüntüleme
146
Bugun Bana İse Yarın Sana ne demek Bugun Bana İse Yarın Sana nedir Bugun Bana İse Yarın Sana anlamı Bugun bir kimsenin başına gelen kotu bir durum, yarın başkasınında başına gelebilir Bundan gerekli ders alınmalıdır Nimetlerde boyledir: Onlarda zaman icinde sahip değiştirir Bugun zengin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
Burnunun Dikine Gitmek Deyimi Ne Demek Kimsenin dediğini yapmayarak kendi bildiği gibi davranmak demektir Bir adam varmış hep kendi bildiğini yapıyormuş Kimsenin dediğini yapmıyormuş Kendi bildiği hep doğrumuş gibi kimsenin sozunu dinlemiyormuş Kendisine şoyle yapma boyle yap, sonunda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
186
Gel zaman git zaman anlamı Gel zaman git zaman nedir Gel zaman git zaman deyimi Aradan epeyce bir zaman gectikten sonraGel zaman git zaman bu ikisi beraberce yaptılar bu evi
Cevaplar
0
Görüntüleme
148
Gel vakit git vakit anlamı Gel süre git zaman nedir Gel süre git zaman deyimi Aradan oldukça bir süre geçtikten daha sonraGel vakit git süre bu ikisi beraberce yaptılar bu evi*
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
858,497Konular
982,558Mesajlar
30,298Kullanıcılar
Üst Alt