Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bugün Minibüste Bişey Yaşadım Lakin Anlıyamadım

Bugün Minibüste Bişey Yaşadım Lakin Anlıyamadım
0
123

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merabalar Ben Bugün Başımdan Geçen Bi Olayı Izah Etmek İstedim Ola Ki İleriside Olur Bilemeyeceğim Ama Yazmak İstedim Bugün Her Zamanki Gibi Okuluma Gitmek İçin Durağa Yöneldim Otobüs Geç Geleceği İçin Önüme Gelen Ilk Minibüse Bindim Normalde Minibüslere Binen Biri Değilim Bugün Okula Geçiktiğimden Nedeniyle Anında Gelen Ilk Minibüse Atladım En Arka Koltuk Boştu Derhal Geçip Sol Tarafa Oturdum Daha Sonra 2 3 Dk Daha Sonra Minibüse Bi Kız Bindi Hoş Bi Hatundu Tabi Minibüste Abes Yer Kalmadığı İçin Haliyle Arka Boş Olunca Gelip Yanıma Oturmak Zorunda Kaldı Neyse Seyahat Başlamıştı Ben Camdan Dışarıyı İzliyordum Elimde Telefonum + Teknik Fotoğraf Notlarım Vs Vs Vardı Sonradan Alt Ben Kıza Bakmıyorum Kulaklık Takmış Müzik Dinliyordu En Sonunda Bi Kitap Cıkarttı Okumaya Başladı Benimde Gözlerim Kitaba Kaydı Acaba Ne Okuyor Diye O Sayfaları Okudukca Bende Takılıp Onu Okuyordum En Son Kafamı Yeniden Cama Çevirdim Sonra Basmakalıp Sıkıldım Dedim Şu Hocalar Kaç Vermiş Teknik Fotoğraf Notlarımı Cıkartıp Bakayım Derken Karıştırıyordum

Kız Aniden Kulaklığını Cıkarttı

+Pardon Bişey Sorabilirmiyim Dedi
Bende Buyrun Dedim
+ Ya Şey Hangi Lisede Okuyorsunuz Vs Vs Kelimesi Geçti Daha Sonra Bende xx Lisesindeyim Sen Hangi Lisedesin Dedim
+ Bende xxx Lisesindeyim Dedi Sonradan Sordu Kaça Gidiyorsun Vs Vs
Bende Cevapladım Sonra
+ Ya Sen Bunları Nasıl Cizdin Mesela Şuraları Karalamışsın Bende Karalayacakmıyım Hoca Bunlardan Cok Anekdot Kırarmı Vs Vs ( Tabi Ne Alakaysa Anlamadım Gitti Abuk Subuk Bi Soru Sormuştu Anlamadım O Soru Ne Alakadır Diye)

Neyse Daha Sonra Bu Sormaya Devam Etti İşte Hocalar Neyden Kırar Puanı Neye Uyarı Etmem Lüzumlu Bizde Bu Konulardayız Vs Vs Bende Cevapladım Teşekkür Ederim Diyip Kulaklığını Taktı Baktım Yol Bitecek Dedim Dur Şuna Bi Bakım Şansımı Deneyim Konuştuysa Bişey Vardır Hikmetinde Kıza Hafif Dokundum Kulaklığını Cıkarttı

Efendim Dedi
Kaçıncı Sınıfa Gidiyorsun Dedim Buda Söyledi 11 Derslik Diye Bende Dersler Baskı Olmalı Vs Vs Derken

Son Durağa Geldik İndik Bende Kız Dedi Ne Taraftan Gideceksiniz Bende Şaşırdım Ulan Okula Gitcem Okul Yalan Oldu Bikere Ilk Ders Gitmişti Neyse Dedim Devamsızlık Problemim Yok

Neyse Yol İki Şeride Ayrılıyordu Kız Sola Gidiyordu Bende Üstteki Tarafa AVM Olduğu Kısma Baktım Kız Birdenbire Bire Yönünü Değiştirdi Benim Gittiğim Yöne Doğru Geldi Benimle Yolda Lafladık Vs Vs En Son AVM Önüne Geldik Baktım Yeniden Nerden Gidiyorsunuz Dedim Oda Siz Dedi Ben Burdan Aşşagı İnerim Dedim AVM İçinden Ast Gerekçe Bende Memnun Oldum Dedim Vs Kız Dedi Nasıl Haberleşiriz Felan Dedim Bilmiyorum Facenizi Verin Dedim Oda Söyledi Adını Soyad Resmim Şu Diyip Telden Bi Fotosunu Gösterdi Facesini Aldım Bendede Enerji Kaynağı Vardı Yolda Bunun Konusunu Konuşmuştuk Hazır Baştan Dedim Benim İşime Yaramıyor Getiriyim İsterseniz Dedim aa Cok İyi Olur Dedi Keza Anlatırsınız Vs Vs Derken Tanıştığıma Hoşnut Oldum Deyip Elimi Uzattım Oda Uzattı Bende Dedim Ozaman Yine Görüşürüz Dedi Bende Görüşürüz Dedim Sonrada Okula Yol Aldım

858,478Konular
981,349Mesajlar
29,575Kullanıcılar
addaxSon üye
Üst Alt