iltasyazilim
FD Üye
sabahtan gittim ona aldığım hediyeyi beğenip beğenmediğini sordum işte bu kabul edemem falan dedi neyse ikna ettim o sırada beni çok sinirlendiren birşey dedi ( hediyeyle ilgili yok) bir yerde oturuyordum bu beni fark etti geldi neyin var dedi yok birşey dedim belirlenmiş misin falan dedi ben her tarafta yok birşey dedim o sırada bana kesintisiz bunu soran bir kız vardı hatta o kız ben bunla beraber börek yiyordum bana gelip aa canım bende börek vardı istesen getirirdim sana dedi bunun yanında önceden o zamandan beri bu sevgilim mi yok mi artık anlamadım işte o kıza sinirliydi bütün onla dururken o kız geldi ve siz sevgili misiniz dedi benim yanımda olan kızda bana sarılır öper aşkım falan der fakat kız sorunca hayır dedi sonradan o soran kızda bana x (ben) sevgiliyiz demişti dedi dün bana o gelip siz ayrıldınız mı salaklık etmişsin falan dedi bende birincil evet dedim sonradan baktım hala konusuyor değil ayrılmadık dedim gitsin diye buda gelip bugun böyle konustu benim yanımdaki kızda o kadar sorunca ilk hayır dedi sonra x bana böylece söyledi de deyince evet sevgilisiyim dedi orda işte bana yakın olan kızın arkadaslarıda hayır falan diye atladı daha da asap oldum işin acayip kısmı bana aşkım der sarılır öper benle gezer benim konustuğum kızlara karısır bir kıza baktığımda trip yapar fakat ona ben gidip benimle çıkar mısın falan demedim zaten önceden cıkıyorduk ayrılıp her tarafta barıstık böyle devam ediyor biri sorduğunda hayır değiliz diyor ona anlattım o ilk sorduğunda hayır dedim daha sonra cok konusuyor diye evet dedim diye söyledim doğrusu sorması iyi oldu bir bakıma bakalım yarın nasıl davrancak zaten o arkadaslarınada uyuz oluyorum alcam konuscam
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.