iltasyazilim
FD Üye
Buhara Pilavı nasıl yapılır
Buhara Pilavı yapılışı
Buhara Pilavı
Buhara Pilavı Malzemeleri
3 su bbasmati pirincii 400 grkem,kli et 1 soğan 1 çorba kdomates salçası su tuzlu
Buhara Pilavı Tarifi
Ilk Olarak soğanları sıvıyağda soteleyin Soğanın rengi değişince üzerine etleri ek edin sonra üstüne suyunu vererek pişirin Etler kavrulurken öteki tarafta öteki soğanı doğrayarak kavurun Kavrulunca üstüne pirincin 3 te 2 sini ilave edin Ayrıntılarıyla kavrulunca içine salçayı ve domatesi de ekleyin daha sonra pişen etin suyundan ve alışılagelmiş sudan ilave
edin Kalan pirinçleri de içine ekleyerek kapağı kapalı pişmeye bırakın Suyu bitmesine yakın etleri susamış olarak üstüne ekledikten sonra karıştırın e bir zaman kapağı kapalı kendi buharında bekletin *
Buhara Pilavı yapılışı
Buhara Pilavı
Buhara Pilavı Malzemeleri
3 su bbasmati pirincii 400 grkem,kli et 1 soğan 1 çorba kdomates salçası su tuzlu
Buhara Pilavı Tarifi
Ilk Olarak soğanları sıvıyağda soteleyin Soğanın rengi değişince üzerine etleri ek edin sonra üstüne suyunu vererek pişirin Etler kavrulurken öteki tarafta öteki soğanı doğrayarak kavurun Kavrulunca üstüne pirincin 3 te 2 sini ilave edin Ayrıntılarıyla kavrulunca içine salçayı ve domatesi de ekleyin daha sonra pişen etin suyundan ve alışılagelmiş sudan ilave
edin Kalan pirinçleri de içine ekleyerek kapağı kapalı pişmeye bırakın Suyu bitmesine yakın etleri susamış olarak üstüne ekledikten sonra karıştırın e bir zaman kapağı kapalı kendi buharında bekletin *