Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Buhara Pilavı

Buhara Pilavı

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Malzemeler:
2 su bardağı pirinç,
350 gr kuşbaşı koyun eti,
3 yemek kaşığı tereyağ,
2 adet havuç,
½ kahve fincanı badem,
Tuz, karabiber,
35 dal dereotu,maydanoz,
3 bardak su,

Yapılışı:Eti, üzerini geçecek kadar su ilavesiyle haşlayın Pirinci kaynar tuzlu suda yarım saat bekletin Bademleri haşlayıp kabuklarını soyun 12 dakika kavurun Havuçları iri rendeleyin Tereyağını tencerede kızdırın Pirinci biraz kavurun Üzerine badem ve havuçları ekleyin Etleri ilave edin Tuz ve karabiberini ayarlayıp, 3 su bardağı et suyunu ilave edip, önce harlı sonra kısık ateşte pişirin Demlendikten sonra dereotu ile süsleyip servis yapın
 
858,496Konular
982,410Mesajlar
30,227Kullanıcılar
vkvkSon üye
Üst Alt