Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Buhara Pilavı

Buhara Pilavı

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Buhara Pilavı Tarifi İçin Malzemeler

*2 su bardağı pirinç
*400gr tavuk eti kalça kuşbaşı doğranmış
*1 adet kuru soğan
*3 adet havuç
*3 yemek kaşığı tereyağ
*12 çay bardağı zeytinyağı
*3 su bardağı tavuk suyu
*Tuz, karabiber

Buhara Pilavı Tarifi Yapılışı Pirinci sıcak suda en az yarım saat bekletin Soğanları ince küpler halinde doğrayın ve yağları ilave ederek kavurun Havuçları biraz kalınca kibrit çöpler gibi doğrayın ve soğanlarla birlikte biraz kavurun Kuşbaşı doğranmış tavuk etlerini ilave edin Karışım piştikten sonra pirinci ve tavuk suyunu ilave edin (tavuk suyunuz yok ise tavuk bulyon da kullanabilirsiniz) Kısık ateşte suyunu çekene kadar pişirin Piştikten sonra ters çevirip servis tabağına alın
 
858,496Konular
982,162Mesajlar
30,105Kullanıcılar
jactellerSon üye
Üst Alt