Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Buhara Pilavı

Buhara Pilavı

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Buhara Pilavı Tarifi İçin Malzemeler

*2 bardak pirinç
*Arzu ettiğiniz kadar ufak doğranmış yağsız et
*3 orta boy havuç
*1 orta boy soğan
*1 yeşil biber
*1 avuç tuzsuz kabuksuz çiğ badem
*1 yemek kaşığı tereyağı
*1 yemek kaşığı sıvı yağ
*1 tatlı kaşığı tuz
*1 çay kaşığı karabiber

Buhara Pilavı Tarifi Yapılışı
300 gram eti tereyağını ekleyip kısık ateşte suyunu çekene kadar pişirdim 2 bardak kaynar su ekleyip 5 dk kaynattım Kalan suyunu bardağa süzdüm Ete soğanını biberini katıp iyice kavurdum Badem ve havucu da katıp 5 dk soteledim Yıkanmış pirinçi sıvı yağ tuz ve karabiberi katıp 10 dk kavurdum 1 bardak ayırdığım et suyunu ve 4 bardak kaynar suyu katıp orta ateşte 15 dk pişirdim 1530 dk demlemdirip servis edelim
 
858,477Konular
981,289Mesajlar
29,560Kullanıcılar
xanzalSon üye
Üst Alt