Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Buket Aydın neden parmağından yüzüklerini çıkarmadığını açıkladı

Buket Aydın neden parmağından yüzüklerini çıkarmadığını açıkladı
0
121

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
68
buket_aydin_neden_parmagindan_yuzuklerini_cikarmadigini_acikladi_1579332234_8035.jpg

Müge ve Gülşen'le 2. Sahife programına konuk olan Kanal D Ana Haber sunucusu Buket Aydın, aylardır parmağından hiç çıkarmadığı büyük yüzüklerinin sırrını anlattı.

Kanal D'de ana haberi sunucusu Buket Aydın, ekran önünde hep taktığı yüzükleriyle dikkat çekiyor. Neden parmağından hiç çıkarmadığı takipçileri ve magazinciler tarafından merak ediliyor. Geçtiğimiz günlerde Sahife 2'ye konuk olan Buket Aydın, canlı yayında neden parmağından yüzüklerini çıkarmadığını açıkladı.

cBe2s_1579331262_8764.jpg

KÖPRÜDEN YÜZÜK İÇİN GERİ DÖNDÜM!

Aydın,"Ben Osmanlı vaktinde yaşamalıymışım. Oradaki takılar falan daima şık bir dönemmiş. Bu yüzükler de Osmanlı'ya olan hayranlığımdan geliyor. Ben bu yüzüğü takmadan hiçbir mekana gitmiyorum. Meskende unuttuğumda geri dönüyorum. Kaç kez yoldan döndüğümü bilmiyorum velev köprüden bile geri dönmüştüm"

SwEIy_1579331324_6503.jpg

YÜZÜK İLE BÜTÜNLEŞTİM!

"İnancım kuvvetlidir. Bir yüzüğün bana çok uğur getireceğine çok inanmıyorum. Yüzüğü çok seviyorum ve bütünleştik. Takmadığım vakit kendimi istenilmeyen hissediyorum. Haberde bunlar bile ziyade. Ben biraz alışılmışın dışına çıktım o yüzden herkes yüzüklere taktı ve soruyor. Herkes takip ediyor birkaç gün sola taktığım yüzüğü takmamıştım taşı düştüğü için 'Neden takmadınız?' diye soruyorlar" açıklamasıyla yüzüklerinin sırlarından bahsetti.

858,496Konular
982,249Mesajlar
30,154Kullanıcılar
fvhsfbSon üye
Üst Alt