bülbül konağı Malzemeler 1 Adet Yumurta 1 Paket Margarin 15 Çorba Kaşığı Yoğurt 1 Çorba Kaşığı Sirke 1 Nehir Bardağı 1 Paket Kabartma Tozu 1 Kase Ceviz Akıcı yağ, Alabildiği değin un Şerbeti için: 5 Su Bardağı Şeker 5 Su Bardağı Su, 14 Limon Yemeğin Tarifi Ön hazırlık olarak, verilen malzemeyle şerbeti hazırlayalım Ateşten alarak, soğumaya bırakalım Hamuru yoğuracağımız vahşi yoğurdu, eritip soğuttuğumuz margarini, yumurtayı, akışkan yağı ve sirkeyi alalımAzar azar unu ve kabartma tozunu ilave ederek, kulak memesi kıvamında, bir hamur elde edelim Hamuru iki eşit parçaya bölelim Ilk parçayı, merdaneyle yarım parmak kalınlığında açalım Açtığımız hamurdan, su bardağı yardımıyla dairesel parçalar çıkartalım Hamurdan ayırdığımız ikinci parçayı da benzer şekilde açalım Su bardağıyla birinciye eşit sayıda yuvarlaklar keselim İkinci parçadan kestiğimiz parçaların ortasını ufak bir kapakla kesip, çıkartalım Simit şeklindeki ikinci parçaları, birincinin üstüne yumurta akı sürerek yapıştıralım Havuz şekli alan tatlılarımızın boşluklarına birer yarım ceviz içi yerleştirelim Hafifçe yağlanmış tepsiye tatlıyı dizelim Fırına sürmeden önce üzerine yumurta akı sürelim Tatlımızı orta ısıda pişirelim Tatlılar fırından çıkar çıkmaz, şerbeti üzerlerine gezdirelim Anekdot : Dilerseniz, bir paket krem şantiyi, bir dere bardağı suyla karıştırarak, krema hazırlayabilir ve tatlının orta kısmını doldurup, süsleyebilirsiniz id