Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bülent Arınç'tan Erdoğan'a Gönderme: 'Birileri Ben Ekonomistim Diyor'

Bülent Arınç'tan Erdoğan'a Gönderme: 'Birileri Ben Ekonomistim Diyor'

elektronikci

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
s-d1acc705c0fe279cac58ee3b87b46b330a473b1d.jpg

Eski TBMM Lideri Bülent Arınç, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Lideri Recep Tayyip Erdoğan’dan “birileri” diye bahsetti.

Kanal 42’nin aktardığına nazaran Arınç, Konya’da genç hukukçular ile bir buluşma gerçekleştirdi.

Burada yaptığı konuşmada “iyi bir hukukçu olmak için hukuk fakültesini bitirmenin yetersiz olduğunu” söyleyen Arınç, Erdoğan’ın geçmişte kullandığı “Ben ekonomistim” biçimindeki sözüne göndermede bulundu.

Arınç, program da şu tabirleri kullandı:

'Siyasetin lisanı nezakettir. Siyasetin lisanı geneli kucaklamaktır. Siyasette şiddetin lisanını kullanamazsınız. Şiddetin lisanı tehdittir, hakarettir, kötülemektir. Birileri “ben ekonomistim” diyor, ben de kendime “iyi bir hukukçuyum” diyorum. Lakin lafı gelmişken söyleyeyim, hukuk fakültesini bitirmek hukukçu olmak için kâfi değildir. Televizyon programlarında o denli soytarı adamlar izliyorum ki ben altında profesör yazıyor, hukukçu yazıyor. Hukuk bir misyondur, yani ölçüsü olan bir şeydir.'

858,505Konular
982,777Mesajlar
33,071Kullanıcılar
NefSeCihadSon üye
Üst Alt