Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bülent Eczacıbaşı Kimdir Kısaca

Hoş geldin! benyunusmarka tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Bülent Eczacıbaşı Kimdir Kısaca
0
106

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Bülent Eczacıbaşı Kısaca Hayatı

Bülent Eczacıbaşı Biyografisi

Türkiyenin en yakından tanıdığı isimlerden biri olan Bülent Eczacıbaşı, Eczacıbaşı Holding Idare Heyeti başkanıdırEvli ve 2 çocuk babasıdır

Halen Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı olan Bülent Eczacıbaşı, TÜSİADın Onursal Başkanı, Hap Endüstrisi İşverenler Sendikasının Onursal Başkanı ve İstanbul Modern Sanat Müzesini bünyesinde bulunduran İstanbul Modern Sanat Vakfının Mütevelli Heyeti Başkanı, İKSV (İstanbul Kültür sanat Vakfı) Yönetim Kurulu Başkanı ve Avrupa Sanayicileri Yuvarlak Masası (ERT European Round Table of Industrialists) üyesidir

Çalışma yaşamına 1974 yılında Eczacıbaşı Holdingde başlayan Bülent Eczacıbaşı, Topluluğun çeşitli kuruluşlarında yönetim görevlerinde bulundu 199193 yıllarında TÜSİAD (Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği) Yönetim Kurulu Başkanlığı, 19972001 yıllarında TÜSİAD Yüksek İstişare Konseyi Başkanlığı, 199397 yıllarında ise TESEV (Türkiye Ekonomik ve Sosyal Etüdler Vakfı) Kurucu Idare Heyeti Başkanlığı, 20002008 yıllarında Hap Endüstrisi İşverenler Sendikası Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptı

Eczacıbaşı hem, TESEV Yüksek Danışma Kurulunda, Harvard Kennedy School Danışma Kurulunda ve Akbank Uluslararası Danışma Kurulunda yer almaktadır *

858,507Konular
982,807Mesajlar
30,619Kullanıcılar
emreglgllSon üye
Üst Alt