Bülent ersoy ağladı Türkiye'nin dönük meleği buda arkadaşlarım, Yani aramızda bu sanatçımızın yaşını tahmin edecek bir dost varmı, kendimce 50 yaşının çoktan üstündebulentersoyagladi5c4e24c3efc3falt Big Grin bir zamanlar kelekti bu biliyorsunuz sonra melek oldu Tv proğramında bu ülkenin askerleri ile ilgili ettiği lav çınlıyorda kulaklarımda neyse ona bişey demiyelim bakın yalnız olan Bülent Ersoy Meleğimiz ne demiş 1548625088 1548625088 bulentersoyagladi5c4e24c426450bulentersoyagladi5c4e24c426450 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberbul%281%29&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg BUGÜNE KADAR İKİ KEZ EVLENİP BOŞANAN BÜLENT ERSOY GÖZYAŞLARINI TUTAMAYARAK YALNIZ OLDUĞUNDAN YAKINDI Geçtiğimiz sene eşi Armağan Uzun’dan boşanan Bülent Ersoy etrafında bir çok insan olmasına rağmen yalnızlıktan yakınıyor Ersoy gazetecilere verdiği yılbaşı röportajında gözleri dolarak ’Ben doğrusu çok yalnızım, sadece dostlarımla yaşıyorum’ dedi Ersoy, bugüne dek gerçekten sizi seven oldu mu sorusuna ise ’’Onu hiç bilmiyorum’’ diyerek yanıt verdi Şok