Bülent Ersoy Ajda Pekkan'a Kötü Patladı! bülent ersoy haberleri ajda pekkan haberleri Sevgili melekler, Türk müziğinin bir numaralı ismi Bülent Ersoy Süperstar Ajda Pekkan'a kötü patladı Katıldıkları bir organizasyında aynı masaya oturmalarına karşın kendisine ve Orhan Gencebay'a selam vermeyen Ajda Pekkan'a ateş püsküren Diva, Ajda Pekkan' Hödük, ucube!dedi İşte detaylar 8462 8462 bulentersoyajdapekkanafenapatladi5c4dfbb83f675bulentersoyajdapekkanafenapatladi5c4dfbb83f675 357 600 bulentersoyjpg8462 Bülent Ersoy Ajda Pekkan'a Fena Patladı! bulentersoyjpg8462 Bülent Ersoy Ajda Pekkan'a Fena Patladı! Bülent Ersoy, Bodrum'daki konseri öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı Bir muhabirin Ajda Pekkan'ın ayakkabı koleksiyonu var Peki sizin?sorusuna sinirlenen Ersoy O pabuç koleksiyonu yapmaktan evvel Allah'ın selamını vermeyi öğrensin küstahcevabıyla şaşırttı İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği iftarda kendisinden sonradan masaya gelen Pekkan'ın selamlama vermediğini bildiren Ersoy sözlerine şöyle devam etti: 'Allah ıslah etsin' 'Geçen bir davetteyiz Masaya geldi hödük(kaba), bir Allah'ın selamını vermedi Hani bırakın dost olmamızı Sen kime numara yapıyorsun kime bu nağmelerin? Orhan Gencebay ile ben varım Senden aşağıda bir insan yok fakat Yukarısı var hatta, nesli bitkin Sen neyine hava yapıyorsun? İnsan girişte 'Merhaba arkadaşlar' der Bir sevimli olur Böyle ucube Ben orada oturuyorum zangoç gibi Görmedi mi beni? Aynı masadayız Allah onu ıslah etsin' Ersoy'un bu sözlerine Ajda Pekkan ise, 'Hiç kimse için nezaketimi bozamam' dedi