Bülent Ersoy Hayranını Tokatlamış! bülent ersoy, bülent ersoy haberleri, bülent ersoy hayranı Sevgili melekler, Mevlid Kandili gecesi programına türbanla çıkan ve bu sebeple eleştiri yağmuruna tutulan ünlü usta Bülent Ersoy'la ilgili bir iddia ortaya atıldı İddianın sahibi Osman Ateş adında kuaför bir genç Osman Alev, Ersoy'un Nişantaşı'nda gezerken izinsiz resmini çektiği için Ersoy göre tokatlandığını iddia ediyor İşte haberin detayları 21925 21925 bulentersoyhayraninitokatlamis5c4de0cccee69bulentersoyhayraninitokatlamis5c4de0cccee69 530 500 bulentersoyjpg21925 Bülent Ersoy Hayranını Tokatlamış! bulentersoyjpg21925 Bülent Ersoy Hayranını Tokatlamış! Söylemezsem Olmaz programına katılan Osman Ateş 'Yaşadıklarımdan çok etkilendim 2 gündür uyuyamıyorum' dedi İşte Ateş'in açıklamaları: Dar uyuyamadım Gözümü kapattığım lahza olay gözümün önünde canlandı Karşılık veremem karşımdaki Bülent Ersoy Hemen olsa yine karşılık veremem Nişantaşı'nın ortasında niçin bana eşit geldi anlamadım Kuaförüm Dükkanıma meşhur isimler geliyor Ünlülere aşinalığım var Daha önce 'Bir gün Bülent Ersoy gelse, onunla bir fotoğrafım olsa' diye düşünmüştüm Bir kaç ünlüyle fotoğrafım oldu Gidip rica ettim 'çekilebilir miyiz' diye İşim gereği saçlarını yaparken resim çekilmişliğim var Mesela Emre Altuğ ile, Filiz Akın ile, Cengiz Kurtoğlu ile Durum bayağı büyük bir ayla geldi Yayına çıkma sebebim sesimi duyurmaktı Onlarca kişinin gözü önünde hakarete uğradım Aileme küfür edildi Dava açmam gerekiyorsa, dava açacağım Olaydan sonradan ben telefonumun derdine düştüm Telefonumu toplarken kafamı kaldırdım herkes gitmiş Telefonumu taksitle aldım, hala taksitini ödüyorum 12 taksitti, 4 ayı kaldı Etrafımda şahidim var fakat gelirler mi bilmiyorum Biri 'ben gelirim' dedi Diğerleri 'Bülent Ersoy ile başa çıkamazsın' dedi Bana 'programlara çıkma Karşında Bülent Ersoy var Seni program çıkışı indirirler' dediler Bugüne dek hiç şiddete uğramadım Bundan daha sonra Bülent Ersoy'u görsem yolumu değiştiririm Genişletmek için tıkla
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.