Bülent Ersoy Markalı Kefen Yaptırtacak Amerikan Huffington Post gazetesinin hakkında kaleme aldığı yazıyı değerlendiren Bülent Ersoy, ''Kaliteden hiç bir zaman taviz vermedim Kefenimi bile Christian Dior, Christian Lacroixmarka yaptıracağım'' dedi 1548629748 1548629748 bulentersoymarkalikefenyaptirtacak5c4e36f7d50f6bulentersoymarkalikefenyaptirtacak5c4e36f7d50f6 http:wwwtatliaskimorgresimler2019122369091 Amerikan gazetesi “Bülent Ersoy: Türk ikonunun olağandışı ve anlatılmayan hikâyesi, cinsiyet değiştiren a ve gönülsüzce yapılan ihtilal başlıklı haberinde sanatçının fantastik bir kişiliğe sahip olduğunu ve cinsiyet değiştirdikten daha sonra da seksi ve gerçek bir kadın olarak sahnelere verimli bir dönüş yaptığını yazdı ‘ITIBAR GÖREN YEGANE SANATÇIYIM’ Ersoy bu yorumlara “Amerikan basını olması gerekeni yazmış Bu konuda hiç mütevazı olamayacağım fakat yurtdışında itibar gören Türkiye’deki yegane ressam benim Allah’a şükür oysa, Türkiye hudutları açık havada da aynı itibarı ve benzer sevgiyi, bana gösterilen o fedakârlıkları yaşayan bir sanatkârım Onun için evvela kendi candaşlarıma teşekkürler Sonradan da baska kıtalardan dahi güzeli ve gerçeği görebilme hasletine sahip o gözlere, o beyinlere de teşekkürlerimi arz ederim dedi KEFENİM CHRISTIAN DIOR OLACAK Sahnede ayrıca göze, ayrıca kulağa hitap etmek için ayakucundan saç teline dek gösterdiği büyük özenle belli Ersoy, “Fazla kuvvet bir insanım Çünkü minimum hatayla hedeflemek isterim, mükemmelliyetçiyim Zorluğum buradan kazanç Bu yaşıma değin kaliteden hiç ödün vermedim Hatta gülerek espriyle karmakarışık şunu da söyleyeyim; kefenimi bile Christian Dior, Christian Lacroixmarka yaptıracağım Onların beyaz ipekli kefeninden giyeceğim diye konuştu