Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bülent Ersoy şokta

Bülent Ersoy şokta
0
50

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Bülent Ersoy şokta Diva'nın çantası çalındı Çılgın gibi alışveriş yapan Bülent Ersoy bi yana alışveriş yapıp alıyor diğer yandanda çaldırıyor Ama dokunmaz tabii bu Diva'ya 38 BİN EURO'LUK ÇANTASI ÇALINDI! 1548639543 1548639543 bulentersoysokta5c4e5d3ca6107bulentersoysokta5c4e5d3ca6107 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberersoy18&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg İKİ YIL ÖNCE BOŞANDIĞI HEDIYE UZUN’LA BARIŞTIĞI HABERLERİNE SİNİRLENEN ERSOY, “BEN OKUYUP BİTİRDİĞİM KİTABIN KAPAĞINI YENIDEN AÇMAM O YÜZDEN BÖYLE BİR ŞEY LAF KONUSU DEĞIL DEDİ Eski eşi Hediye Uzun’la barıştığı konuşulan Bülent Ersoy, bu dedikodulara ilginç bir açıklamayla nokta koydu: “Düsseldorf Havaalanı’nda 38 bin Euro’luk Chanel çantam çalındı Fazla sinirliyim, aşk haberlerini düşünecek durumda değilim! Ressam, sahneleri bırakacağı haberlerinin içten olmadığını da söyledi: “Ben ‘Bu sezon sahneye çıkmayacağım’ dedim Yahut sahneleri niye bırakayım, deli miyim? Değerli eşyalarım vardı Ersoy, son olarak gerçekte bu dedikoduları düşünecek durumda olmadığını, çantasını çaldırdığı için çok sinirli olduğunu anlattı: “ış için Düsseldorf’a gitmiştim Paris’e geçmek üzere havaalanına geldim Uçak saatini beklerken alışveriş yapıyordum Chanel marka krokodil çantam kaşla göz aralarında çalındı 38 bin Euro’ya satın almıştım İçinde değerli eşyalarım da vardı Polisi farkında ettik  

858,496Konular
982,192Mesajlar
30,122Kullanıcılar
sarossSon üye
Üst Alt