Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bülent Ersoy, tepkilere cevap verdi: Hakaret etti diyorlarsa ispatlayacaklar!

Bülent Ersoy, tepkilere cevap verdi: Hakaret etti diyorlarsa ispatlayacaklar!
0
123

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
68
bulent_ersoy_tepkilere_cevap_verdi_hakaret_etti_diyorlarsa_ispatlayacaklar_1579241946_4464.jpg

Bülent Ersoy, uçağa yetişemeyince İstanbul Havalimanı'nda ortalığı birbirine katmıştı. Tüm çalışanlardan şikayetçi olan Ersoy'un çalışanlara hakaret ettiği söylenilince, o denli bir şey varsa bunu kanıtlasınlar dedi.

Antalya'ya konser vermek için İstanbul Havalimanı'na gelen Diva, uçağı kaçırınca sonlarına mahzur olamadı. Tezlere nazaran, uçağın kalkmasına 10 dakika kala havalimanına giren Bülent Ersoy'u tekerlekli sandalye hizmeti veren şirket çalışanlar karşıladı.

bfKDM_1579154596_357.jpg

ORTALIĞI AYAĞA KALDIRDI!

Uçağa binmeye geç kalan Bülent Ersoy, uçağın kapılarının kapattığını öğrenince sonundan duramadı. Uçağı kaçırmasının nedenini şirketin çalışanlarından bilen Ersoy, çalışanlara hakaretler yağdırdı.

Devamında ise kimi şirket çalışanları savcılık talimatıyla tabir için karakola davet edildi. 

''HAKARET ETTİ DİYORLARSA İSPATLAYACAKLAR!''

wKwFd_1579154529_3213.jpg

Bülent Ersoy’un şirkette çalışanlar için hakaret savurduğu öne sürülünce Ersoy hususla ilgili şöyle konuştu:

“Havalimanı çok büyük bir nokta. Bir saatte gidebiliyorsun. Sandalye istedim. 45 dakika bekledim. ‘Hakaret etti’ diyorlar, ispat edecekler. Hakaret etmedim. Neyin ne olduğunu bilen biriyim. Yoksa neden zabıt tutturayım, işi bu noktaya götüreyim?”

858,496Konular
981,668Mesajlar
29,740Kullanıcılar
Üst Alt