Bülent Ersoy'dan Zehir Gibi Talimat! bülente ersoy, zehir gibi , neler dedi, haciz olayının içyüzü, 2011, ile ilgili bilgileri burada bulabilirsiniz 1548664040 1548664040 bulentersoydanzehirgibiaciklamalar5c4ebcedb2bffbulentersoydanzehirgibiaciklamalar5c4ebcedb2bff bulentersoydanzehirgibiaciklamalar5c4ebcedb2bff melekler, Meşhur Bülent Ersoy'u fazla fena kızdırdılar!Daha önce yanında çalışmış olan Erkan isimli açıklamaları Diva'yı küplere bindirdi! İşte Bülent Ersoy'un 'olay' açıklamaları: 'Erkan denilen , yanımda çalışırken, Bülent Ersoy benim adıma hat aldı Ondan sonra bu hattın borcunu diye bir beyanda bulunmuş' 'Bu 25 yıl önce benim yanımdaydı ve o dönemde kendisinin işine son verdim Yani aradan 25 sene geçti Böyle bir şey olsaydı, o vakit hattı kapatırlardı Bu böyledir, yapılmazsa 15 günde hat kapatılır Bu bir'' 'İki' Daha önemlisi' Ama böyle bir borç olmuş olsa, yani apaçık ödenmemiş bir borç olsa bu çocuğa haciz gelirdi 25 senedir yanımda olmayan bir elemana bugüne dek haciz gelmemiş, böyle bir olay Derhal bu durumda sorarım ben, acaba 25 senedir Türkcell uykusunda mıydı da böyle bir haczi gerçekleştirmedi Yan ama değil' Böyle bir şey yoktu da ondan'' 'Bir kartı borcu, hayali bir kartı borcu manevraları dönüyor ortada' Bu çıkalı 15 gün oldu Ben bugüne dek yanıt vermedim Niçin vermedim? Çünkü bekledim Neyi bekledim? Eğer oysa böyle bir borç var olmuş olsaydı o vakit kastettikleri icra uygulamaya geçmesi gerekirdi, icra başlardı konmuş bir borcun süresi bütün gündür gün içersinde ödenmeyen borçlarda icra kanalıyla adamın ayağındaki donu bile alırlar' 'Acaba bu icra memurları 15 günden bu yandan Bülent Ersoy'un adresini mi şaşırdılar, gelemediler Bunların hepsi, karanlık ruh yapısına sahip, ismini telaffuz etmeyi bile zul telakki ettiğim, karanlık insanların asparagas diye ifade edilen yalan dolan içerikli fikirleridir, manevralarıdır' 'Başka da söylenecek hiç bir şeyim yoktur Bülent Ersoy'un sahip olduğu servet ve birikimi bir kenara bırakalım' Bülent Ersoy arap atı gibi çalışıyor Böyle bir meblağ borcu bir borcu olmuş olsaydı onu aslanlar gibi ödeyebilecek güce sahip biridir Bülent Ersoy' Onun için kerkes kendi derdine yansın'' 'Ben zirveninin en tepesindeyim ötede, aşağılardaki bu kişilere bacaklarımı, oradan, en tepeden sallıyorum Bu sivrisineklerin vızıltılarını duymuyorum bile' Aç kalmış etrafa saldıran karanlık ruh yapısındaki bu kişilere acıyorum' ' 'Peygamber efendimizin bir lafı vardır Sormuşlar Sizinle ilgili biri kötülük düşünüyor demişler Peygamberimiz de, Ben ona hiç iyilik yapmadım fakat demiş' Ben bu nankörün aldım, aldım Ahali, çocuğuna böyle şeyler yapmıyor O evi, nasıl bilemem' Nankörlük tedavisi olmayan bir hastalıktır Yazık' 'Ben bir kere , daha bu konuda hiç Çünkü Benim ağzım çok kıymetlidir'uçankuş