Bülent Ersoy'un Evlilik İle İlgili Basın Açıklaması! bülent ersoy evlendi 2011 bülent ersoy, evleniyormu, basın açıklaması, kimle evleniyor, 2011, ile ilgili bilgiler burada melekler 1548658520 1548658520 bulentersoyunevlilikileilgilibasinaciklamasi5c4ea75c7dc35bulentersoyunevlilikileilgilibasinaciklamasi5c4ea75c7dc35 bulentersoyunevlilikileilgilibasinaciklamasi5c4ea75c7dc35 Sevgili melekler, Basında meydana çıkan 18 Temmuzda evleneceği ile haberler üzerine bir basın açıklaması yapan Bülent Ersoy bakın neler söylemiş; “Kırk seneyi aşan sanat yaşamımda, bu şekilde bir çok hayali senaryolarla uğraşıp durdum… Fakat daima terbiyemle; kalitemi bozmadan ve sadece doğruları söyleyerek karşımdakileri utandırmaya çalıştım… Fazla açık ve net söylüyorum; Ben hiç bir basın müntesibi değerli arkadaşımla evlilik konusunu içeren bir mülâkat yapmadım… Yapmadığım gibi, ‘18 Temmuz’da evleniyorum!’biçiminde bir tarih de vermedim… Bunlar yalnızca düş mahsulu senaryolar… 18 Temmuz Pazartesi sabahı cümbür cemaat görecek oysa, Bülent Ersoy evli yok, yine bekar olarak muhterem musiki severlerin karşısında olacak… Kaldı ki bir kadının hayatında fevkalade tartı arzeden “evlilik müesesinin kurulmasında; giyecek olduğu gelinliğinin ne denli mucizevi bir ağırlık taşıdığı bir gerçektir… Oysa bu isim Bülent Ersoy olursa, şart daha da büyük bir tartma taşır… Eğer Bülent Ersoy evlenecekse; koskoca Yıldırım Mayruk’lar, koskoca Nur Yerlitaş’lar,hatta ve hatta yurt dışındaki büyük modacılar duruken, Bülent Ersoy gibi birdaha yerine yenisi koyulamayacak bir markanın, sıradan bir terziye gelinlik diktirmesi sizce mümkün mü? O bahsedilen yerdeki bulunuş nedenim: “Yalnızca ve sadece doğum günümü de kutladığım; İzmir Karizma gece klübünde sahne bölge, İzmir’in mahalli sanatçısı Suat Su’nun diktirmekte olduğu bir sahne tuvaletinin provası nedeniyle, kendisiyle birlikte “10 dakika oraya uğramamdı… id Netice itibarıyla Ne evlilik; ne de iddia edildiği gibi gelinlik diktirmem laf konusudahi değildir… 18 Temmuz tarihi geldiğinde, söylediğim bütün cümlelerin gerçeği yansıttığı apaçık ortaya çıkacaktır… Ama en büyük merakım; bu hayal mahsulü senaryoları ortaya atanların, 18 Temmuz sabahı kendilerini nasıl gün ışıgına çıkaracakları? Ben de sizler gibi ilgiyle bekliyorum… Muhterem kamuoyu ve muhterem musiki severlere duyduğum en derin saygılarımla… Bülent Ersoy Ben hemen çok merak ediyorum doğrusu melekler,acilen bu 18 Temmuz lafı nerden çıktı? Acaba söyledi de söylemedim diye inkar yoluna mı gidiyor? Yoksa işgüzar bir gazeteci çıkıp bir kuyuya taş attı,40 birey çıkaramıyor mu? Siz ne dersiniz?