Bülent Ersoyun ürküten makyajı bülent ersoy son hali bülent ersoy makyaız hali ersoyun son bülent ersoyun makyajı, son hali, görüntüleri, haberleri burada arkadaşlar 1548662447 1548662447 bulentersoyunurkutenmakyaji5c4eb6b404dd6bulentersoyunurkutenmakyaji5c4eb6b404dd6 bulentersoyunurkutenmakyaji5c4eb6b404dd6 Şık ve lüks görünümlü Diva Bülent Ersoy, makyaj konusunu benim nazicane fikrimce biraz abartmış ve sanırsam etrafından gelen zorunlu hisli olumlu tepkilerede kanmışbulentersoyunurkutenmakyaji5c4eb6b431c63alt Bülent Abla, bence makyaj tarzını değiştirmenin zamanı geldi, daha doğal bir makyajla, esmer teninizle daha da hoş olabilirsiniz diyor ve Bülent Abla'mı kızdırmadan o haberi sizlere sunuyorum Melek'lerbulentersoyunurkutenmakyaji5c4eb6b431c63alt Önceki gün Nişantaşı'nda gezintiye meydana çıkan ünlü usta Bülent Ersoy görüntüsüyle herkesi şaşkına çevirdi Aşırı makyajlı haliyle tüm bakışları üstünde toplayan Bülent Ersoy kendisine Fazla şıksınızdiye övgü eden bir muhabire Canım benim çok sağol diye karşılık verdi Kesintisiz gülen ve sorulara kahkahalarıyla karşılık veren sanatçı sanatkâr lüks aracına binip Nişantaşı'ndan ayrıldı