Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bülent İnal sevenlerini korkuttu! Hastaneye gitti...

Bülent İnal sevenlerini korkuttu! Hastaneye gitti...
0
24

dagcı

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
71
bulent_inal_sevenlerini_korkuttu_hastaneye_gitti_1638951994_785.jpg

Önümüzdeki günlerde Mevlana dizisiyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Önceki gün bir hastanede görüntülenen Bülent İnal, hayranlarını korkuttu.

Ihlamurlar Altında dizisiyle adını duyurmayı başaran son olarak Payitaht Abdülhamid dizisinde rol alan Bülent İnal, önümüzdeki günlerde hayranlarının karşısına Mevlana dizisiyle gelmeye hazırlanıyor. Bir hastanede görüntülenen Bülent İnal, sevenlerini korkuttu.

fAwem_1638951712_1119.jpg

Snob Magazin’in haberine göre; önemli bir şeyinin olmadığı ve rutin kontroller için hastaneye geldiğini ifade eden İnal, yeni projesiyle ilgili olarak,"Dönem projelerini tercih etmenizde özel bir neden var mı?" sorusuna,

aZEJ2_1638952015_5693.jpg

''Aslında Payitaht Abdülhamid'den sonra uzun bir süre dinlenmek istiyordum. Fakat proje o kadar güzeldi ki kendimi Konya'da çekimlerde buldum. İstanbul'dan, evimden uzak olmam zor olsa da iyi bir projede yer alıyor olmam beni mutlu ediyor.'' cevabını verdi.

858,497Konular
982,116Mesajlar
30,076Kullanıcılar
CeaxySon üye
Üst Alt