Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bülent Korkmaz'dan istifa yanıtı!

Bülent Korkmaz'dan istifa yanıtı!

teknolojiuzmani

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
99

Spor Toto 1. Lig'in 5. haftasında alanında Yılport Samsunspor ile 1-1 berabere kalan Çaykur Rizespor'un teknik yöneticisi Bülent Korkmaz, maç boyunca oyunun hakimi olduklarını lakin kalelerinde gördükleri tek durumunda golle sonuçlandığını söyledi. Korkmaz, maçın akabinde düzenlenen basın toplantısında, kazanmaları gereken bir maçta istedikleri sonuca ulaşamadıklarını söyledi. Korkmaz, istifa sorusuna da cevap verdi.

"İSTEMEDİĞİMİZ BİR SONUÇ OLDU"

Samsunspor karşısında oyunun hakimi olduklarına işaret eden Korkmaz, "Genel manada maç boyunca bir durum verdik maalesef o durum gol oldu. Kazanma ismine her şeyi yaptık. Dört maçtır topun hakimi, pas oyunu oynayan bir kadroyuz. Maalesef alanımız yeterli değil, idman alanımız ondan daha makus. Pas oyunu oynayan ekiplerin alanı âlâ olmalı. Bu mazeret değil her şartta kazanmalıyız. İstemediğimiz bir sonuç oldu." dedi.

Hücumda birinci yarıda sorun yaşadıklarının altını çizen Korkmaz, "Kubilay ikinci yarıda bizi rahatlattı fakat üçüncü bölgede daha güzel olmalıyız. Yetenekli oyuncularımız daha fazla etkin olmalı. Bunları da yapacağımıza inanıyorum." diye konuştu.

"SONUNA KADAR BURADAYIM"

Korkmaz, maçtan sonra istifaya çağrılması ile ilgili "Ben sonuna kadar buradayım. Yöneticilerin tasarrufu varsa bilmiyorum. Ben bu işi başaracağımıza inanıyorum. Taraftarın hürmet çerçevesinde her türlü tenkit hakkı var." sözlerini kullandı.