Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bulent Ortacgil - Sensiz Olmaz

Bulent Ortacgil - Sensiz Olmaz
0
102

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Bu sabah yalnız uyandım
Sensiz olmaz, sensiz olmaz
Tanıdık kokular yok
Sensiz olmaz
Kahvaltım anlamsızdı
İlk sigaram bile tatsızdı
Sensiz olmaz
Anlaşılan alışmışım
Bir verdiysem iki almışım
Sensiz olmaz
Aşk bir dengesizlik işi
Dengeye donuşen bir sevgi
Sensiz olmaz

Yine kendi kendime sormadan duramadım
Niye seni boyle istiyorum diye bulamadım

Yalnızlık zor, sokaklar cıkmaz
Hep tekduze, herşey dumduz
Sensiz olmaz
Anlamak cozmeye yetmez
Biraz telaşlı, huzursuz
Sensiz olmaz

Gece gelmiş, yatağım boş
Sen uzaktasın, ben uzanmış
Sensiz olmaz
Anlamak cozmeye yetmez
Biraz telaşlı, biraz huzursuz
Sensiz olmaz

Similar threads

Nilufer Teoman sensiz olmaz şarkı sozu Teoman Nilufer sensiz olmaz şarkısı, sozleri 2019 Nilufer Teoman sensiz olmaz dueti bu sabah yalnız uyandım sensiz olmaz, sensiz olmaz tanıdık kokular yok sensiz olmaz kahvaltım anlamsızdı sensiz olmaz, sensiz olmaz ilk sigaram bile tatsızdı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
akbaba raki olmasin sarap olmasin madem sen yoksun kafam olmasin gunduz olmasin gece olmasin madem sen yoksun gunler akmasin sensiz nasilim bak bana gel de bir corba yap bana madem oldurdun akbaba olmasin akbaba olmasin akbaba olmasin eger sen yoksan kimsem olmasin n´olur olmasin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Romantik aşk şarkıları listesi Romantik şarkılar Aşk şarkıları Rafet El Roman – Yana Yakıla Nez Gonul 51promilHer Tarafta Abidin – Bosuna Abidin – Son Sabahtan Abidin – Son Sabahtan Ajda Pekkan – Kimler Geldi Kimler Gecti Ajda Pekkan – Kimler Geldi Kimler Gecti Ali Guven – Gezgin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
en güzel aşka dair nickler!!! aşka dair nickler mavi gözlerle ilgili nickler sevdiğini söyleme nickleri öpücükle ilgili öpücükle güzel sözler Evetdedim belirsiz bir şekilde Yumdu gözlerini şaşırdım Sonradan anladım ancak kalbinde seyrediyordu beni @)) sana dijital bir gül yolluyorum, çünkü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
güzel sözler ARŞİVi umarım beyenirsiniz :::ÇOK GENİŞ BİR KAYITLAR:::​ » Ebediyet koyuyorum adını sensiz günlerin, senli günlerle takas ediyorumYokluğun diye bir şey değil bende, ben seni ebediyet dek fazla lakin çok seviyorum » Günden güne yok olmaktayım Tüm ışıkları attım bir kenara...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
858,496Konular
981,672Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt