Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bulent Serttaş - Olmaz Deme

Bulent Serttaş - Olmaz Deme
0
133

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
O kim bilir şimdi nerdesin
Hangi yabancı eldesin
Kimbilir şimdi nerdesin
Hangi yabancı eldesin
Seni bilmem ben pişmanım
Don gel desem gelirmisin
Seni bilmem ben pişmanım
Don gel desem donermisin
Olmaz deme olmayan yok
Sevip ayrılanlar ne cok
Yalnız bir hata ettik
Dunyada hatasız kul yok
Yanlız biz bir hata ettik
Dunyada hatasız kul yok

Herkes bana unut diyor unutmak kolay olmuyor
Herkes bana unut diyor unutmak kolay olmuyor
Ne zaman ismini ansam sanki dilim tutuluyor
Ne zaman ismini alsam sanki dilim tutuluyor
Her akşam guneş batan da baş başayım hatıramla
Ne kadar zalim olsamda yine seni seveceğim
Ne kadar zalim olsamda yine seni seviyorum

Similar threads

Ceylan Kimbilir Nerdeşin Kimbilir şu anda nerdeşin hangi tanıdık olmayan eldesin Seni bilmem ben pişmanım dön gel desem döner misin Olmaz deme olmayan yok ayrılıp birleşenler fazla Yalnız biz mı kusur ettik dünyada hatasız kul değil Cümbür Cemaat bana unut diyor hatırından çıkmak basit...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Eveet daha once album tanıtımını DarK Burada! yapmıştıŞimdi de şarkı sozlerine bi bakalımimagesoykuberkikiaradaalbumusarkisozleri5adaec1ae9d1dgif Gonul Arsızı Kendi ettiğine Kendi ettiğine Kendi ettiğine Zaman zaman ağla Kendi ettiğine Kendi ettiğine Kendi ettiğine Zaman zaman...
Cevaplar
0
Görüntüleme
184
Ercan Demirel birkac gun once orjinal albumunu cıkardıBen albumu dinledim ve bence harika bir album Dinlemenizi kesinlikle tavsiye ediyorumimagesercandemirelelvedademebanasozleri5adaed016c6eagif Elveda Deme Bana Karsimda durdugunda gozlerine baktigimda Icimden birseyler kopuyor olmuyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
Durulmalı Issız sokaklarında yururken bir şehir, Ne kadar tanıdıksa o kadar boş gelir Gorduğun butun yuzler birbirine benzer, Gun gecer yaraları silerse zaman siler Issız sokaklarında yururken bir şehir, Ne kadar tanıdıksa o kadar dar gelir bu şehirde daha durmak sanki akıla zarar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
147
Cok denedim olmadı Yureğim unutmadı Bin sabahı bin akşama yedirdim Gonul derman bulmadı Ne hayalin gidiyor Ne sevdan terk ediyor Bin kadehte bin şişe bitti Gonlum sarhoş olmuyor Ağlama ağlama ağlama yureğim demekten ben yoruldum Ey kalpsiz zalim yar soyle sen kendini bensiz nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
147
858,505Konular
982,707Mesajlar
33,054Kullanıcılar
yazsoyamanSon üye
Üst Alt