Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bulent Serttaş - Yakışır

Bulent Serttaş - Yakışır
0
142

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Her gece başka barda goturursun alemi
Adı cıkmış capkına salla gitsin diyeni
Her gece başka barda goturursun alemi
Adı cıkmış capkına salla gitsin diyeni

Yakışır baba yakışır alem sana yakışır
Alemde bambaşkasın helal sana yakışır
Alemde birtanesin gotur sana yakışır

Sen hep bir numarasın bakıyorsun kendine
Ne yaparsan olaysın bırak gittiği yere
Heryerde number one sin bakıyorsun kendine
Ne yaparsan olaysın bırak gittiği yere

Hep oldugun gibi kal sen gonul gozunle bak
Başka dunya yok dostum tatlı yaşamana bak
Hep oldugun gibi kal sen gonul gozunle bak
Başka dunya yok dostum tatlı yaşamana bak

Similar threads

Ayben feat Roka Olum Sessizliği Ayben feat Esin İris Olum Sessizliği şarkı sozu Olum seslizliği şarkı sozu imagesaybenfeatrokaolumsessizligi5adac96d2d66a Ayben'in Sensin O albumunden 18 parca Soz:Ayben Ozcalkan Esin İris Muzik:Elif Ozdemir Esin İris Bir anda durdu şenlik bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
En Guzel Beşiktaş Sozleri Ovunmekte cok haklıyız cunku BEŞİKTAŞ‘lıyız! Karanlık aydınlıktan yalan doğrudan kacar, guneş yalnızda olsa etrafına ışık sacar, unutma doğruların kaderidir bu yalnızlık, kargalar suruyle KARTALLAR yalnız ucar! Bu sene şampiyon gorelim sizi, olmeden mezara...
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
Arabeks Sozler Kısa arabesk Sozler, en guzel arabesk Sozler Kral olsan ne yazar,tacın olsa cok yazarİnsan olsan ne yazar,adam olsun işte o yarar! Biz Hayata Tek GeldiKTek Gideriz İstenmediğimiz zaman değil,istediğimiz zaman gideriz Yola birlikte cıktık yol bitmedikce ayrılık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
mustafa sandal karizma albumu şarkı sozleri Mustafa Sandal Karizma A canım cabuk huylandın Huyum kurusun dayanacaktın bana biraz daha Azıcık daha sabredecektin En son numaramı gostermeye fırsat vermedin bana Tam tersime yol aldın Sut liman denizlerde Demek ki boş yere...
Cevaplar
0
Görüntüleme
159
Ben sevdiğim zaman adam gibi severim Sevdiğimi elimdeki cicek gibi değil incitmemek icin ozen gosterdiğin kuş gibi tutarım Gul Bahcesinde Gecsede Omrum İnan Senin Ustune Gul Koklamam Gulum Seni Koklamak Olsada Olum İnan Uğrunda Olmeye Değer Be Gulum Korkutacak seni beraber gectiğimiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
858,497Konular
981,955Mesajlar
29,954Kullanıcılar
umutkya2941Son üye
Üst Alt