Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bülent Serttaş'ın yıllar önce Başkan Erdoğan ile olan anısı: Cumhurbaşkanımızı 3 kez ağlattım

Bülent Serttaş'ın yıllar önce Başkan Erdoğan ile olan anısı: Cumhurbaşkanımızı 3 kez ağlattım
0
38

seocu

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
bulent_serttasin_yillar_once_baskan_erdogan_ile_olan_anisi_cumhurbaskanimizi_3_kez_aglattim_1643008249_8442.jpg

Son vakitlerde seçtiği kıyafet biçimiyle gündem olan Bülent Serttaş, bu sefer gündeme Lider Erdoğan ile ortasındaki diyalogla geldi. Ayrıyeten Serttaş, gayrimenkul zengini olduğunu belirtti.

56 yaşındaki Bülent Serttaş, Türk halk müziği sanatçısıdır. Ayrıyeten kelam müellifliği da yapan Bülent Serttaş, geçtiğimiz gün Akşam gazetesinden Yasemin İlan'a konuştu. 40 yıl evvel İstanbul'a gelen Serttaş, hayalini kurduğu villalardan aldığını söyledi.

bülent serttaş gayrimenkul zengini

GAYRİMENKUL ZENGİNİYİM!

Kıyafetleri daima marka olan sanatçı giysi kuşamına servet harcadığını belirtti. Çocukları için yatırımlar yaptığını söyleyen Serttaş bilhassa Levent'te 2 villasının olduğunu doğruladı. Ünlü sanatçı kelamlarına şu sözlerle devam etti:

"Evet, gayrimenkule çok yatırım yaptım. Hepsi çocuklarım için. Allah nasip etti diyelim. 1981 yılında İstanbul'a geldiğimde Levent tarafına gidip geziyordum ve içimden şöyle düşünüyordum 'Allah'ım sanki günün birinde burada kirada oturabilir miyim?' diye. Ve şükürler olsun ki o villaların sahibi oldum. Kiracı olmak isterken villalar sahibi oldum. Şunu da eklemeliyim 'Rabbim fazla verip de şaşırtma beni' diye de her vakit dua ediyorum. Bu kadarı bize kâfi artık" 

bülent serttaş lider erdoğan anısı

LİDER ERDOĞAN BENİM HAYATIMDA DÖNÜM NOKTAM!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sevgisinin başka olduğunu söyleyen Serttaş, hayatındaki en büyük mucize onunla tanışmak olduğunu "Hayatımı döndüren, beni ben yapan dönüm noktam olan müzik 'Ağlama anam'dır. Ondan evvel de çok müziğim patlamıştı lakin insanların beni yüreğine koyduğu müzik 'Ağlama anam' oldu. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı da üç sefer ağlattım bu müzikle. Hatta birincisinde şöyle yakamı tuttu, kendine hakikat çekti ve "Zalım en zayıf noktamdan yakaladın beni" dedi. Malum Sayın Cumhurbaşkanımız da merhum annesine çok düşkündü. İşte orada Bülent Serttaş'ın istikameti de değişti, sanat anlayışı da. İnsanların neyi sevip sevmeyeceğini öğrendim, kendime bir yol çizdim. Sahnede gördüğüm ilgiyi müziklerime yönlendirdim" kelamlarıyla anlattı.