iltasyazilim
FD Üye
Bulgur Pilavı (Etli) Tarifi İçin Malzemeler
*2 yemek kaşığı tereyağ
*Yarım çay bardağı sıvı yağ
*1 buçuk su bardağı bulgur
*2 knor tavuk bulyon
*3 su bardağı sıcak su
Üzeri için;
*150 gr kuş başı dana eti
Bulgur Pilavı (Etli) Tarifi Yapılışı Tereyağı ve sıvı yağı tencereye alınır Bulyon eklenip iyice eritilir Bulgur eklenip iki dk karıştırarak kavrulur suyu eklenip kısık ateşte pişmeye bırakılır Diğer yandan kuş başı ete biraz sıvı yağ eklenip kavrulur Pilav pişince tabağa alınıp üzerine et eklenir
Not
Yanına yoğurt ta koyabilirsiniz
Afiyet olsunnnn ))
*2 yemek kaşığı tereyağ
*Yarım çay bardağı sıvı yağ
*1 buçuk su bardağı bulgur
*2 knor tavuk bulyon
*3 su bardağı sıcak su
Üzeri için;
*150 gr kuş başı dana eti
Bulgur Pilavı (Etli) Tarifi Yapılışı Tereyağı ve sıvı yağı tencereye alınır Bulyon eklenip iyice eritilir Bulgur eklenip iki dk karıştırarak kavrulur suyu eklenip kısık ateşte pişmeye bırakılır Diğer yandan kuş başı ete biraz sıvı yağ eklenip kavrulur Pilav pişince tabağa alınıp üzerine et eklenir
Not
Yanına yoğurt ta koyabilirsiniz
Afiyet olsunnnn ))