Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bulgur Pilavı

Bulgur Pilavı

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
MALZEMELER
2 bardak bulgur
2 baş soğan
4 çorba kaşığı margarin
250 gr kuşbaşı et
2 domates
4 bardak su
2 dolmalık biber (veya yeşilbiber)
tuz, kırmızı biber, karabiber

HAZIRLANIŞI
Pilavlık bulguru ayıklayıp yıkadıktan sonra suyu iyice akana kadar süzün Bir yandan da margarini eritip, soğanları pembeleştirin
Içine fındık büyüklüğünde kestirdiğiniz kuşbaşı eti katılın, kavurun Suyunu çekirıce, rende domatesi, kıyılmış yeşil biberi ekleyip ; biraz karıştırıp, suyunu koyunKoyduğunuz su yaklaşık dört bardak seviyesine inene kadar etleri pişirin Daha sonra bulguru katın, harliı ateşte bir iki karıştırıp, orta ateşte pişmeye bırakın Şişsinler, tane tane olsunlar Suyunu çekince, ateşin altını kapatıp demlenmeye bırakın
 
858,475Konular
981,253Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt