Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bulgur Üstü Et

Bulgur Üstü Et

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Bulgur Üstü Et Tarifi İçin Malzemeler Bulgur pilavı için:


*1 su bardağı bulgur (Yıkanmış, süzülmüş, ben kavrulmuş şehriyeli kullandım)
*2 su bardağı su
*2 yemek kaşığı margarin
*23 yemek kaşığı sıvıyağ
*Tuz

Eti için:


*300 gram kuzu eti (Yemeklik doğranmış, yıkanmış)
*2 yemek kaşığı margarin veya tereyağı
*Tuz

Bulgur Üstü Et Tarifi Yapılışı Kuzu eti uygun bir tencerede haşlanır Kalan suyu pişireceğimiz pilava ilave edebiliriz
Haşlanan ete tuz ilave edip yağ ile kavrulur
Pilavı için:
Bulgur yağ ile kavrulur ve tuzu ayarlanır
Su ilave edilerek üstü kapatılır ve düşük ısı da pişirilir
Piştikten sonra en az 10 dakika dinlendirilir
Deneyeceklere AFIYET OLSUN
 
858,496Konular
981,781Mesajlar
29,853Kullanıcılar
bsenmi89Son üye
Üst Alt